Hızlı ve Öfkeli 9’un Güzelleri Röportaj Videosunda Buluştu

Hızlı ve Öfkeli 9’un Güzelleri Röportaj Videosunda Buluştu
5 Temmuz 2021 10:02

Sinema tarihinin en istikrarlı serilerinden birisine dönüşen Hızlı ve Öfkeli, 9. filmiyle sevenlerinin karşısında çıkmaya hazırlanıyor. İlk filmden bu yana daima farklı ve heyecan verici seksanslar oluşturarak muhteşem bir his durumu da oluşturduğu için güvenilir bir izleyiş alanını da sizler gayet etkili bir izlence de edinebilirsiniz. Başarılı bir seride yer alan ünlü oyuncular ise pandemi koşullarına göre video konferans usulü bir röportaj düzeni oluşturmaya çalıştı. Bu gelişme hayranları da çok mutlu etti ve gerçekten de ortaya yaklaşmakta olan 9. filme dair olabildiğince etkili sonuçlar çıktı diyebiliriz.

 

 

Fast and Furious 9 filminin konusu da geçtiğimiz günlerde açıklandı. Filmde uzun zamandır önemli bir karakter olan Dominic Toretto, artık tek önceliğiniz oğlu olarak belirlemiştir. Oğlu ve Lety ile sakin bir yaşantı sürmekte olan Toretto, buna karşın istese bile geçmişinden bir türlü kaçamamakta ve yüzleşme dönemine giriş sağlamaktadır. Siber suçlu Cipher ile birlikte iş yapan kardeşi Jakop!’a karşı savaşma durumunda kalan Toretto, bu bakıma da zaten izleyicilerle eş zamanlı bir maceranın da startını vermeye odaklanmış olacak. Ki anlatının genel yapısı ve muhteşem ilerleyişi de zaten filmin temposal düzenindeki işleyişini bir hayli önemli noktalara da taşımasını başarmış olacak. Bu düzende ilerleyiş sağlanması da seyirlik açısından filmi etkin konumda tutabiliyor.

 

resim1

Serinin önemli filmlerini yöneten Justin Lin’in yine yönetmenlik koltuğunda oturduğu Hızlı ve Öfkeli 9; birçok başarılı isim de kendisini göstermeye hazırlanıyor. Üstelik bu bölümde Charlize Threon gibi çok önemli bir yıldız da kadroda! Bunun dışında Helen Mirren ve John Cena’nın da kadroya katıldığı filmin diğer oyuncuları ise Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Micheal Rooker, Amber Sienna, Sung Kang ve Jim Parrack. Her biri çok önemli ve başarılı bir anlatıyla ilerleyişe müsait olan filmdeki genel işlevsellik de zaten bu heyecanla birlikte üst sınırlara ulaşacağa benziyor. Özellikle de anlatının asla eskimeksizin ilerleyiş göstermesi, daha da önemlisi izlence açısından da müthiş bir çığır açması seyirliğin güzelliğini de muhteşem tutabilir.

resim2

Yaklaşık 20 senedir dolu dizgin ilerleyen bir seri olan Hızlı ve Öfkeli izle, bu bölümüyle de sinemaseverlerin gönlünde önemli bir yer edineceğe benziyor. Özellikle de anlatılanın geniş kapasitesi ve sağlam bir seyir alanına ulaşacak olması da bu serideki detaycılığın ne denli önemli yol alacağının göstergesi niteliğinde. Bu sebepten de başarıya yönelik bir düzende de sizler her zaman etkili bir anlatı da sizi sinemanın aksiyon mucizevi yanlarına da ulaştıracak. Bu etkileşimle de sizler iyi bir izlence de deneyimleme keyfini de yaşama şansı da bulabilirsiniz.

Video konferans ise gerçekten de dikkat çekiciydi. Oyuncuların filme dair düşünce ve heyecanlarının sırasıyla paylaştığı bu video düzeninde de sizler her zaman kaliteli bir seyirlik izleyeceksiniz. Uçan arabalar, muhteşem maceralar, daha da özel bir ihtişamla da keyifli bir izlence de edinebilirsiniz. İzleyişinizi çok daha muhteşem bir ortama da bu filmin maceraperest düzeni içinde deneyimleme şansınız olacak. Her sahnesinde iki katı daha kaliteli bir izlence de izleme şansı da bulabilirsiniz. Kaliteli bir anlatı ve daha da üzerine ulaşacağınız bir keyifli film izlence sayesinde de başarılı bir serinin en dinamik alanına da ulaşma şansınız olacaktır.

Hepiniz açısından da şimdiden güzel seyirlikler olmasını dileriz. Bu fimdeki etkileşimler size doğrudan aktarılacak.