Hizbullah AKP listesinde: HÜDA PAR’ın 3 parti yöneticisi vekil adayı

Hizbullah AKP listesinde: HÜDA PAR’ın 3 parti yöneticisi vekil adayı
29 Mart 2023 08:23

Kulislerde, HÜDA PAR’ın Genel Başkanı Yapıcıoğlu, Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Hüseyin Yılmaz ve Genel Başkan Vekili İshak Sağlam’ın, AKP listelerinden milletvekili adayı gösterilecekleri ileri sürüldü.

 

 

Hizbullah terör örgütüne yakınlığıyla bilinen HÜDA PAR’ın, Cumhur İttifakı’na katılacağını açıklamasının ardından ortaya yeni bir iddia atıldı. Kulislerde Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Hüseyin Yılmaz ve Genel Başkan Vekili İshak Sağlam’ın 14 Mayıs seçimlerinde “AKP listelerinden milletvekili adayı gösterilecekleri” konuşuluyor.

 

 

Domuz bağını inkâr ettiler
Cumhuriyet’ten Selda Güneysu’nun haberine göre, Hizbullah operasyonları günlerce televizyon kanalları tarafından yayımlandı, gazete manşetlerinde yer aldı. Cesetleri toprak altından çıkarılan kişilere işkence yapıldığı ortaya çıktı. Hizbullah’ın kullandığı domuz bağı yöntemini Türkiye bu operasyonlarla öğrendi.
HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Hüseyin Yılmaz, Hizbullah çatı davasında “Dosyalarda gördüğüm domuz bağı ile öldürülmüş tek bir şahıs yoktur. Otopsi tutanakları da maktullerin fotoğrafları da domuz bağı iddiasını yalanlamaktadır. Beykoz’da ele geçen sorgu kasetleri yayımlanmış olsaydı halktan Hizbullah’a sempati oluşabilirdi. O kasetlerde JİTEM, Ergenekon vb. yapıların izleri var” yorumunu yapmıştı.