Hırsızlar ve vatan hainleri için namuslu köşe yazarları şeamet tellalıdır, virüsten daha tehlikelidir!

Hırsızlar ve vatan hainleri için namuslu köşe yazarları şeamet tellalıdır, virüsten daha tehlikelidir!
18 Nisan 2020 16:26

Değerli okurlarım Coronavirüs vakası küresel çapta bir felaket halini ülkemizde bundan aynı şekilde payını almış bulunmaktadır.

 

 

Dr. İbrahim ÖZDOĞAN H&H YORUM

 

 

Tüm ülkeler Coronnavirüs felaketini yok etmek için, ellerindeki her türlü olanağı değerlendiriyorlar.

 

 

Koruyucu hekimlik, aşı ve ilaç çalışmaları başta olmak üzere her türlü ekonomik, sosyal ve güvenlik önlemlerini alıyorlar.

 

 

Ekonomik önlemler muvacehesinde(çerçevesinde) ülkelerin Coronavirüs ile ilgili olarak üç kategoriye alabiliriz.

 

 

Birinci kategoride bulunan ülkeler karantina kuralları çerçevesinde şu kadar süre dışarı çıkmayın, ben sizin her türlü gereksiniminizi karşılayacağım, size yeteri kadar geri ödememeniz koşuluyla para vereceğim diyor.

 

 

İkinci kategoride bulunan ülkeler ise yoksul olduklarından dolayı yurttaşlarına ne haliniz varsa görün, size yardım yapacak paramız pulumuz yok diyor.

 

 

Üçüncü kategoride olan ülkeler ise ekonomik önlemler çerçevesinde yoksul ve zavallı bıraktıkları yurttaşlarına avuç açıp, mendil serip dilenen ülkelerdir.

 

 

İkinci kategoride olan ve yurttaşlarına hiçbir yardım yapamayan ülkeler genel olarak Afrika kıtasında olan yoksul ülkeler oldukları için onları anlıyoruz.

 

 

Ama her türlü olanağı olduğu halde kötü yönetimler yüzünden iktidar kayığına binen yandaş-yalaka azınlıkların eline geçen lığ haram zenginliklerden dolayı yoksullaşmış milyonların önüne mendil açarak yine onlardan medet ummak üçüncü kategoriye girer.

 

 

Bu bağlamda olmak üzere Türkiye üçüncü kategoriye girmektedir.

 

 

AKP döneminde azmanlaşmış bir iktidar ve bu iktidar gemisindeki haysiyet ve namus, dürüstlük duygularından yoksun yalaka-yağdanlıklı iş dünyasının insanları halkın parasını, mal varlıklarını üstlerine geçirdiler.

 

 

Hırsızlık, vurgunculuk ekonomisinde milyonlarca insanımız parasız kaldı, devletin kasası boşalarak cibilliyetsiz haramzede iş adamlarının kasasına akıtıldı.

 

 

İşte böyle devletin kasası haramzede iş dünyası tarafından boşaltılınca Coronavirüs felaketinde çırılçıplak ortada kaldık.

 

 

Halbuki 18 yıllık AKP iktidarında devletin kasası dolup taşmalıydı.

 

 

Şimdi gerçekler namuslu köşe yazarları ve namuslu medya tarafından-ki bunların sayıları son derece azdır-gündeme getirilince azap derecesinde çok rahatsız oluyorlar.

 

 

Bu namuslu köşe yazarları ve namuslu medya kuruluşları hırsızların kökünü kazıyacak olan virüslerdir!

 

 

Bu namuslu köşe yazarları, namuslu medya kuruluşları yalancı, hırsız kirli zihniyet sahiplerinin amansız düşmanıdır.

 

 

Bu namuslu köşe yazarları ve namuslu medya kuruluşları tüm kinlerini vatan millet düşmanı hırsızların üstüne kusarlar!

 

 

Bu namuslu köşe yazarları ve namuslu medya kuruluşları vatan millet düşmanlarının şeamet(uğursuzluk, kötülük) tellalıdır, çünkü onların her türlü pisliğini açığa çıkarırlar!

 

 

Bu namuslu köşe yazarları ve namuslu medya kuruluşları hırsızların milletin yakasından düşmesi için uğraşırlar.

 

 

Türk vatanının tüm olanaklarını yandaş yalaka hırsızlar, iktidar amigoları üstlerine geçirecek, sonra da ülke sıkıntıya girdiğinde yine yoksul garibanın kapısı çalınıp para dilenilecek.

 

 

Dünyanın hangi ülkesinde böyle bir adalet anlayışı görülmüştür?

 

 

18 yıllık AKP iktidarı döneminde acaba yerel ve ulusal çapta iktidar kayığına binen yandaş yalaka, iktidar amigosu iş insanları acaba kaç trilyon dolar uçurmuşlardır?

 

 

Maliyeci değilim ama bu haramzedelerden geri alınması gereken milletin serveti, insanımızı uzun yıllar besleyecek çaptadır.

 

 

İktidarlar gelir, iktidarlar gider ve devran döner ki bu sosyolojik bir olgudur.

 

 

Bir zamanlar AKP kayığına binen küresel casus ve silahlı terör örgütü Fetö’nün alçak müridleri ve iş adamları da milletin mal varlıklarını üstlerine geçirmişlerdi.

 

 

Ama ilahi adalet tecelli etti, can ciğer kuzu sarması ortağı AKP 15 Temmuz 2016 operasyonundan sonra hepsinin mal varlıklarına el koydu, emekli maaşı olanların maaşını bile kesti.

 

 

Gün gelecek, AKP iktidarı gidecek ve yerine gelen hükümet o dönemde yapılmış olan hırsızlık ve yolsuzluklar için komisyonlar, mahkemeler kurulacak, haramzedelerin ellerindeki mal varlıklarına el konulacaktır.

 

 

Bu günler uzak değildir.

 

 

O nedenle hükümetin başının yapması gereken milletin yakasından düşerek, kendi yarattığı zenginlerin yakalarına yapışıp kanun zoruyla yurttaşlarımıza rahat nefes aldıracak haram paralarının önemli bir kısmına el koymalıdır.

 

 

Tıpkı 1941 yılında çıkarılan ‘’Varlık Vergisi Kanunu’’ gibi.

 

 

Böyle bir kanuna hırsızlar elbette topyekun karşı olurlar.

 

 

Bu ülkede vatanseverler tarafından her şeyin çetelesi tutuluyor.

 

 

Bu vesileyle alçak ve şerefsiz, terörist, hakim kılıklı Fetö alçakları tarafından yargılanıp Silivri’ye tıkılan Rahmetli Kaşif Kozinoğlu’nun bir önerisini gündeme getiriyorum.

 

 

Hapishane koşullarında taammüden doktora gönderilmeyerek kalp krizinden vefat eden şerefli Türk subayı ve MİT Asya temsilcisi Kaşif Kozinoğlu hapishane koşullarında elle yazdığı önemli bilgileri, yine hapishane arkadaşı Doğu Perinçek’e veriyor. Perinçek, verdiği bu emanetten kısa süre sonra vefat edince verilen notları daha içerdeyken adamları vasıtasıyla kitaplaştırdı.

 

 

İlk çıktığı günlerde aldığım bu kitapta bakın Kaşif Kozinoğlu bir yerinde şunları söylüyor: ‘’Bazı önemli bilgileri kötü günde lazım olur diye saklayacaksın! Kötü olan her şeyi yok edeceğiz, iyiler kök salacak! Atatürkçü ruhlarla dolu nehirlerimizi Türkiye’nin geleceğine doğru akıtacağız! Güç Allah’ın elinden iner ve bir anda hiç ummadığınız şeyler olur. Her gün bunu bekleyerek uyanmalısınız! Çünkü Allah’ın kanunları , insanların kanunlarının üzerindedir.’’

 

 

Evet yıllardır tüm yurtseverler Kaşif Kozinoğlu’nun arzuladığı günlerin gelmesi için canhıraş bir şekilde çalışmaktadır.

 

 

Gücün Allah’ın elinde olduğuna yürekten inanıyoruz ve o sonsuz kudretin adalet kılıcının mutlaka bir gün hırsızların ve vatan hainlerinin boyunlarına ineceğini biliyoruz.

 

 

Ve her gün bunu bekleyerek uyanıyoruz.

 

 

Ruhun şad olsun Kaşif Kozinoğlu sana ve nice yurtseverlere zulmeden, ölüme götüren Fetö’nün alçak terörist müritleri ve hakim kılıklı cellatları dünyanın çeşitli ülkelerinde sefil bir hayat yaşamaktadırlar.

 

 

Allah yakında adalet kılıcını devleti onlara teslim eden ortaklarının üstüne indirecek.

 

 

Ve milletin malını hortumlayan haramzede-haramzade iktidar amigolarına!

 

 

 

 


Yazarın Son Yazıları:
Türk ordusunu taammüden mahvetti
Tayyip Erdoğan’a karşı tüm muhalefet partileri ortak demokratik milli mücadele başlatmalıdır
Fetö teröristlerine af isteyen ya gafil ya hain ya da kaset korkusu olan şerefsizlerdir!