Hayatın içine uzanan bir dokunuş

Hayatın içine uzanan bir dokunuş
23 Şubat 2023 23:16

Ömer Mirza Öztürk en ilgi çekici modelleri ev tekstili alanına farklılık uyandıracak şekilde getirdi. 7yirmidort.com e-ticaret sitesini kurmakla işe başladı. Burada insanların evinde görmeyi düşlediği parçaları hizmete sundu. Mirza Dmf birden fazla sektörle karşımıza çıkıyor aslında. Onu daha yakından tanıyacak olursak Doğubeyazıt çöpçatan köyünde dünyaya gelmiş. Ömer Mirza Öztürk 21 çocuklu bir ailenin son erkek çocuğu olarak dünyaya gözlerini açmış. Onunla ilgili yalnızca ev tekstili konusunda fikir sahibi olmanızı istemeyiz.

 

8 yaşına kadar çöpçatan köyünde yaşamaya devam etmiş. 8 yaşında ölümcül bir tüberküloz hastalığı geçirmiş. Ağabeyi olan Cuma Faruk Öztürk onu nüfusundan alması ile birlikte köyde vefat etmiş. Bu hazin olay sonrası Cuma Öztürk, Karven Tekstil firmasının sahibi olarak karşımıza geçmiş. Mirza dmf bu süreçlerden geçerken ticari hayatının temel taşlarını o yaş dönemlerinde ağabeyi desteği ile atmaya başlamış.

Hayat yolculuğu yalnızca tekstil hayatıyla tabii ki sınırlı kalmamış. Öncelikli olarak müzik camiasında karşımıza Mirza Dmf çıkıyor. Hayatının geri kalanında Mirza dmf 16 yaşına geldiğinde Rusya’ya taşınmış. Bu hayat serüveninin içerisinde Moskova’da 6 yılını da geçirmiş. 2018 yılında hayatında önemli bir karar alarak Amerika’ya tıp eğitimi için yerleşmiş. Burada hayatı için çok farklı bir yelken açtığını görüyoruz. Bazı sebeplerden dolayı eğitimini yarıda kesmek durumunda kalmış nokta Amerika’dan Türkiye’ye uzanan yolculuk tam olarak bu esnada başlamış.

Mirza dmf aldığı ani bir karar doğrultusunda Türkiye’ye yerleşmiş. Ticari hayatının temel taşları da tam olarak bu hikayeyle başlamış aslında. Türkiye’ye yerleşmesiyle birlikte başarılı bir iş adamı olma yolunda emin adımlarla ilerlemiş. Ömer Mirza Öztürk imzasını taşıyan inşaat, tekstil ve distribütörlük alanında kendisini görüyoruz. Bu olanlarda faaliyet vermeye başlayarak kendisini pek çok alanda geliştirmeye devam etmiş. Amerika’da görmüş olduğu Eightleven Marketler Zinciri distribütörlüğünü almakla birlikte hayatını şekillendirmeye devam etmiş nokta ülkemizde de faaliyete geçirerek kendi ismini duyulmayı başarılı bir şekilde tamamlamış nokta hedeflemiş olduğu verimliliği bu alanda ancak alamamış.

Bundan dolayı hayat serüvenine önemli bir değişiklik katarak daha farklı alanlarda ilerlemeyi tercih etmiş. Bu anlamda almış olduğu distribütör başka birisine devretmiş. Ve marka çatısı altında kendi ismini çok daha rahat duyurabildiği platform olan e-ticaret sitesini kurmuş. 2022 yılında almış olduğu bir mucizevi karar doğrultusunda 7yirmidort.com web sitesini kullanıma açarak pek çok insanın yararlanmasını sağlamış. Bu anlamda tekstil alanında başarılı olmasının sebebi belirli başlığı kaliteli modelleri insanların zevkine sunmasından kaynaklanmakta.

Her zevki hitap edilebilen zarif modellerin web sitesinde yer aldığını görürsünüz. Modellerin her biri hemen hemen herkesin evine uyum sağlayabilecek nitelikte. Bunun için birbirinden farklı modelleri web sitesi içerisinde görüntülemek mümkün. Markanın güvencesi Ömer Mirza Öztürk tarafından sizlere sağlanmakta. bundan dolayı en ince motifleri masa örtülerinde görerek evinizde kullanım sağlamanız mümkün nokta yalnızca Türkiye’de değil pek çok farklı ülkeye hizmeti bulunmakta. Çeşitli siparişleri web sitesi içerisinden anında verebilmek mümkün nokta Mirza dmf kariyer hayatına yalnızca tekstil alanıyla sınırlamamış.

Müzik camiası içerisinde Mirza dmf olarak tanıdığımız Ömer Mirza Öztürk karşımıza çıkmakta. Müziğin insanlar için bambaşka bir tutku olduğunu söyleyen Mirza dmf bu alanda kendisini gün geçtikçe geliştirmeye devam ediyor. Müziği seven ve müziği daima yapmak isteyen kişilerin çocukluk yaşlarında adım atmadıysa bile bu tutkunun içinde hiçbir zaman kaybolmayacağını söylüyor. Bizler de biliyorsun biliyoruz ki müzik bambaşka bir tutku aslında.

İş yaşamında pek çok başarıya imza atmış olsa da aslında müzik arzusunun daha iyi ama içerisinde hiç tükenmediğini görüyoruz. Bu tutku günün birinde hiç kaybolmazsa yaşatabilmek için daima en profesyonel adımları atmak söz konusu. Mirza dmf bu anlamda müzik tutkusunu yaşatabilmenin en iyi örneği olarak karşımıza çıkmakta. Hayat öyküsü içerisinde Küçük yaşlarda ağabeyini kaybetmek olsa da başarıdan başarıya koşmayı da kendisine bir vazife bilmiş nokta bu anlamda başarılarını iş yaşamında tamamlarken müziği de bu çember içine dahil etmiş.

YouTube kanalında sergilemiş olduğu parçaları can kulağıyla dinlemek mümkün nokta kanala abone olarak hızlı bir biçimde yeni yüklemiş olduğu şarkılara kulak kabartabilirsiniz. Mirza dmf Çorlu laleli’de kumaş imalatı yapan mağazaların aynı zamanda bir sahibi. çocukluk yaşlarda çeşitli sıkıntılar çekmiş olsa da hayata bakış açısını hiçbir zaman değiştirmemiş. Bu anlamda daima başarının insan hayatında en önemli şey olduğunun farkında. İş yaşamının müzik tutkusu ile birlikte taçlandırılması gerektiğini düşünen zarif düşünceli insanlardan yalnızca birisi Mirza dmf. Yayınlamış olduğu bestelerle birlikte tüm dünyada kendi ismini duyurmaya devam ediyor. Çalışmalarını YouTube kanalını takip eden kişiler büyük bir ilgi ve merakla beklemekte. Videolarını görüntüleyen kişiler kısa sürede büyük tıklanmalar sağlamakta. Hesabı içerisinde çeşitli müzikleri yayınlayarak kişiler tarafından ilgiyle takip edilebilmekte nokta aynı zamanda YouTube kanalı üzerinde Mirza dmf Instagram adresi de ayrıca bulunmakta. Bu alan üzerinde iş kolu ve yayınlamış olduğu tüm müzikler hakkında bilgi sahibi olmak mümkün.

Mirza dmf için müzik oldukça önemli bir yer kaplamakta nokta müziğin kendisi için bambaşka bir şey olduğunu ifade ediyor. Müziklerin ortaya çıkış biçiminde herhangi bir matematik veya sistematik bir nota biçimi kullanmadığını ifade ediyor.

Ruhunda müzik aletlerini ileterek bu önemli parçaları ortaya çıkardığını söylüyor. Müziğin kendisi için ne ifade edildiği sorulduğunda “şu anki iş tempomda müziğe yeterince vakit ayıramıyorum. İlerleyen dönemler içerisinde firmalarımda istediğim düzeye getirmeyi planlıyorum. Böylece müziğe daha fazla yoğunlaşmayı planlıyorum. Yaptığım işlerde Cuma Öztürk gibi büyük bir iş adamı ve müzik alanında ise Fazıl say gibi dünyaca takdir edilen ve beğenilen bir piyanisti örnek ve idol alıyorum. Bu anlamda örnek aldığım ve idol aldığım insanlar dahilinde kendi başarımı pek çok insana ileterek onlara da ilham kaynağı olmak istiyorum” diyor. Bu anlamda birden fazla iş koluyla birlikte uğraşmış Mirza Dmf kendi markası olan harz tekstil ve karven tekstil dahilinde hizmet vermeye devam etmekte nokta bu anlamda Ömer Faruk Öztürk ile birlikte ev tekstili alanında kendi ismini duyurmaya devam etmekte.

Harz.fr tekstil ürünleri ile birlikte pek çok ürün skalasına erişim sağlanabiliyor. Aynı zamanda çeşitli müzik alanında da kendi ismini duyurarak oldukça büyük bir başarı elde etmiş. Hayat kariyerini planlarken daima müziğin bu işin içinde olması gerektiğini söyleyerek insanlara kendisinin de ilham olabileceğini son derece farkında nokta bu anlamda hizmet vermiş olduğu ev tekstil ürünleri ile birlikte kendi ismini de yayınlamaktan hiçbir zaman geri durmuyor. Bu anlamda Mirza Dmf olarak tanıdığımız müzik camiası içerisinde kendi ismini görmemiz mümkün. Bu hayat serüvenin içerisinde inşaat alanında da ismini duyurarak var oluyor. Pek çok farklı iş temposuna sahip olduğu için hayatın akışına kendi planladığı ölçütte yetişmeye çalışıyor. İş hayatında planladığı gibi bazı işlerin gitmesi dahilinde müzik camiasında adını daha çok duyacağız.

Kaynak:https://harz.fr/