Haberal’dan Kore gazisine destek

Haberal’dan Kore gazisine destek
21 Ağustos 2013 13:55

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal, Başkent Üniversitesi Alanya Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ni ziyareti sırasında karşılaştığı Kore Gazisi Mustafa Medeni’nin tedavisi için her türlü yardımın yapılması talimatını verdi.

 

Ergenekon davasından tutuklu olduğu Silivri Cezaevi’nden geçen 5 Ağustos’ta tahliye olan CHP Milletvekili Mehmet Haberal, kurucusu olduğu Başkent Üniversitesi’nin Alanya Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret etti. Ziyaretin siyasi olmadığını belirten Haberal, kendisini karşılayanlar arasında yer alan bir Kore gazisi ile yakından ilgilendi.

Alanya Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde kendisini karşılayan yeğeni ve hastanenin müdürü Yrd. Doç. Dr. Cevahir Haberal ile Başhekim Op. Dr Erdem Aksu’dan çalışmalar hakkında bilgi alan Haberal, burada karşılaştığı Kore gazisi Mustafa Medeni’ye sarılıp, madalyasının çok büyük önem taşıdığını söyledi.

Milletvekili Haberal, yeğeni Cevahir Haberal’a hitaben, “Cevahir, bu beyefendiye iyi bak” dedi. Gaziye “Sen bize emanetsin” ifadesini kullanan Mehmet Haberal, her türlü tedavisinin yapılması talimatını verdi.

Hastanede 1 hafta önce doğan ve kontrol için gelen Ata Yılmaz Türkyılmaz adlı bebeği de bir süre seven ve ismini çok beğenen Haberal, daha sonra hastane içerisinde birimleri inceledi. Acil Servis’te sıcaktan dolayı halsiz düşen bir hastaya hemşire ile birlikte serum takan Haberal, çalışanlara çeşitli tavsiyelerde bulundu.

Haberal, daha sonra hastanenin yerini tahsis eden Kemal Reisoğlu’nun mezarını ve merhumun eşi Gönül Reisoğlu’nu evinde ziyaret etti. Haberal, ziyaretlerini tamamladıktan sonra üniversitenin Adana’daki hastanesini incelemek için ilçeden ayrılacak.

 

hab5 hab4

 

 

hab2 hab1