Gürsel Tekin: Doğuda şu an aday patlaması yaşıyoruz!

Gürsel Tekin: Doğuda şu an aday patlaması yaşıyoruz!
23 Temmuz 2021 11:20

lkemizde erken seçim yapılmasını en çok isteyen partilerin başında gelen Cumhuriyet Halk Partisi’nde hazırlıklar hız kesmeden devam ediyor. Erken seçim yapılacakmış gibi hareket eden partide doğuda aday patlaması yaşadığı öğrenildi.

 

 

Milliyet’ten Tunca Bengin’e konuşan CHP Milletvekili Gürsel Tekin ülkemizde doğu bölgelerinde CHP’ye ilgilinin olduğunu iddia etti. Tekin “AK Parti ve HDP, bölgede beklentileri karşılayamadı. Yeni bir arayış söz konusu. CHP’ye ciddi bir ilgi var. Aday patlaması var” şeklinde konuştu.

Daha bugünden aday adayı olmak için kendilerine başvuranların olduğunu söyleyen Gürsel Tekin “Kesinlikle, daha bugünden ben aday adayı olmak istiyorum diyenler çok sayıda. Yani aday patlaması var. Hatta bir ilimizde ismini vermeyeyim, ben oldum olası görevden alınmalara karşı olan bir insanım ama 20’nin üzerinde il başkanı olma talebi var. Bu da şunu gösteriyor evet CHP’ye büyük bir ilgi var. Geçmiş dönemdeki deneyimlerime tecrübelerime baktığımda bu böyle. Seçmen denediği her iki partide beklentilerine cevap vermemişse elbette yeni bir arayışa girecektir. CHP sadece duygusal bağ kuracak ve geçmişte yaptığı hataları yapmayacak.” diyerek önümüzdeki seçimde doğu bölgelerinde daha sık çalışacaklarının sinyallerini verdi.