Günün adamı Teoman’dan rüşvetçilere tokat gibi cevap!

Günün adamı Teoman’dan rüşvetçilere tokat gibi cevap!
14 Mart 2014 13:00

Rüşvetçilere tokat gibi cevap

Fezlekelerde yer alan iddialara göre; Rıza Sarraf’ın adamı olduğu iddia edilen kişi, Teoman isimli bir memurun ne yaparsa yapsın rüşveti almaya ikna edemiyor.

 

17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonuna ilişkin olduğu iddia edilen fezleke, Haramzadeler333 hesabı tarafından Twitter’da yayınlandı. 4 eski bakan, Zafer Çağlayan, Erdoğan Bayraktar, Muammer Güler ve Egemen Bağış hakkında olduğu görülen fezlekede, bakanlarla ilgili çok ciddi suçlamalar bulunuyor. İranlı iş adamı Reza Sarraf’ın da sıkça yer aldığı fezlekede, ilginç bir de detay yer alıyor.

 

MADEN YÜKLÜ UÇAĞI GERİ GÖNDERİN

 

Fezlekede yer alan iddialara göre Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan özel kalemi ile Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarına, Gana ülkesinden gelen değerli maden yüklü uçağın manifestosunun olmadığından dolayı Atatürk Havalimanı Gümrük Kargo Müdürlüğü tarafından mühürlendiğini, Gümrük Müdürünün uçağın kalkışını engellediğini, bu konuyu önemsediğini uçağın geri gönderilmesini istediğini iletiyor. Ancak Gümrük memurluğu yapan Teoman isimli şahıs, bu duruma “Ben devlet memuruyum” diyerek karşı çıkıyor.

 

BEN MEMURİYETİMİ YAKAMAM DEYİP KABUL ETMEDİ

 

Rüçhan Bayar konuyla ilgili olarak Reza Sarraf ile yaptığı telefon görüşmesinde Teoman isimli Gümrük memurundan, “Müdürüne karşı çıkıyor. Neler yaptım, ne vaatler, ne şeyler… Yok yok yani adam almıyor. Ben memuriyetimi yakamam diyor” şeklinde bahsediyor.

 

MEMUR TEOMAN TWİTTER’I SALLADI

 

Rüşvet kabul etmeyen ve usulsüz işleri “Memuriyetimi yakamam” diyerek reddeden Teoman isimli memur, sosyal medyada da günün adamı oldu. Teoman ile ilgili Twitter’da konuşulanlar şöyle:

 

Umut Oran ‏@UmutOranCHP

Bu ülkenin her yerinde hala devlet geleneğine, hukuk bilincine ve ahlak anlayışına sahip çok insan var. Teoman bey onlardan biridir.

 

Buğra Ö. ‏@ceyyar

Günün adamı Teoman. Ütopik kitap karakteri gibi geldi bi an okuyunca. Bu devirde rüşvet almamak…

 

En di oskır goz tu ‏@fredikruger

Rüşvet kırıntılarıyla doymaktansa, tek başıma aç kalırım bu hayatta.mp3- Memur TEOMAN

 

irfan değirmenci ‏@degirmencirfan

Yolsuzluk fezlekesi özetinde adı geçen #TEOMAN,bu ülkenin namuslu çoğunluğundan…Okuyun,hak vereceksiniz

 

⚡️Anti Metreküp⚡️ ‏@antimetrekup

Teoman büyük adammışsın.Helâl olsun sana.

 

hande kuday ‏@handekuday

Bu “ne verdiysek almadi” dedikleri Teoman isimli memurun omru bol olsun, huzur ve mutluluk icinde gecsin.

 

Hazal ‏@hzltl

gümrük memuru #Teoman adamsın

 

TEKKELİOĞLU ‏@HRNTEKKELiOGLU

Bugün hoşuma giden bir haber Gümrük Memuru Teoman diye bir vatandaşa sahip olmamız oldu.ne bileyim Namuslu adamları özlediğimizden Belkide