Güç savaşlarından uzak durmamızı söyleyen “Yeni Ay Terazi” ile stilimiz nasıl olmalı?

Güç savaşlarından uzak durmamızı söyleyen “Yeni Ay Terazi” ile stilimiz nasıl olmalı?
9 Ekim 2013 17:20

Sevgili halkın habercisi okuyucuları kısa bir aradan sonra tekrardan merhabalar,

 

 

Dolly KARLIYOL TOSUN H&H YORUM

 

Bugünler de, yeni ay ve gökyüzünün nasıl olacağı ile ilgili çok telefon ve mesaj gelmesi üzerine, bende yeni ay ile ilgili küçük bir bilgilendirme yazısı yazmak istedim.

 

Bazılarınız belki biliyordur, geçtiğimiz günlerde terazi burcunda yeni ay oldu. Peki bu ne demek?

 

Psikolojik Astroloji uzmanı Dr. Barış Özkırış yeni ayı şöyle tanımlıyor:

 

Yeni ay başlangıçları, terazi burcu ise, ikili ve sosyal ilişkileri sembolize eder. Dolayısıyla ilişkiler bağlamında yepyeni başlangıçlar yapmamız mümkün. Ancak, aynı zamanda gökyüzünde öncü burçlarda büyük kare açı kalıbı oluşacağı için, şansımızı fazla zorlamamakta ve ısrarcı olmamakta fayda var… Güç savaşlarından da uzak durmamız gereken günlerdeyiz… Dünya bağlamında ise; ekim ayı boyunca oldukça gergin etkiler mevcut…

 

Bu açıklamasından yola çıkarak aslında, bazı şeyler için çok ısrar etmemek ve ters giden şeyler olsa bile, akışa bırakmamız gerektiğini anlıyorum.

 

Bazen çok ters açılar yada gökyüzü sizleri zorluyor gibi gözükse de, aslında zorlanma hep sonrasında büyük vadede nimetleri yanında getirir.

 

Düşünün ki, spora başlamak istediniz. Başladığınız günün akşamı inanılmaz bir zorlanma ve ağrı olur vücudunuzda ama pes etmez ve aynı istikrarla çalışmaya devam ettiğiniz zaman görürsünüz ki, vücudunuz alışır ve sonrasında nimetlerini yaşarsınız.

 

Hem daha sağlıklı, hem daha fit, hemde daha enerjik olursunuz.

 

Şimdi gelelim stil konusuna, ben biliyorsunuz her konuyu stile bağlayabilirim :)

 

Bu ay, sevgili Barış’ın da dediği gibi, güç savaşlarından uzak durulması gereken belki de daha proaktif ve daha ılıman olmamız gereken bir ay.

 

Peki bu giysimize nasıl yansımalı? Bazı renkler çok ateşli ve güçlü renklerdir. Örneğin kırmızının tonları gibi. Kırmızı her ne kadar çok güçlü bir renkse de, aynı zamanda ateş gibi ortalığı kasıp kavurabilirde. O yüzden belki özellikle bu dönemde, karşımızdakilere bilgi aktaracağımız işlerde çalışıyor isek, (sunum yaparken, toplantılarda, müdürlerimiz ile konuşacaksak, belkide öğretmen iseniz bile bunu uygulamalı ) daha göze batmayan ve daha soft ve pastel renkleri seçmekte fayda var. (tabi ki teninize göre en uygun olanı seçmek de önemli)

 

Screen-shot-2013-10-06-at-12.34.21-AM

 

Screen-shot-2013-10-06-at-12.26.16-AM

 

soft

 

İddialı olmak sadece renkle sınırlı değil, bildiğiniz gibi bunu giysilerimiz, hatta bazı aksesuarlarımızda da görmek mümkün.

 

Örneğin, keskin hatlı bir gözlüğünüz var ise, belki toplantı ya da önemli bir konu konuşurken gözlüğü çıkartabilir (lens takabilir) veya eğer daha ince çerçeveli, çerçevesiz veya daha soft rengi olan çerçeveli gözlükleri tercih edebilirsiniz.

 

O zaman karşınızdaki ile kalın çerçeveli gözlükler ile yarattığınız mesafe ortadan kalkar ve yumuşak çerçeveler ile daha rahat ulaşabilirsiniz.

 

Unutmayın ki; gözler ruhun aynasıdır. Gözlerden akan duygular her zaman sözlerden daha samimi olmuştur.

 

Screen-shot-2013-10-06-at-12.03.09-AM Screen-shot-2013-10-06-at-12.03.32-AM

 

***Görseller pinterestten alınmıştır***

 

Giysi olarak da sizlere önerim, iddialı dekolteler ve cesur çizgili kıyafetler yerine, daha yumuşak hatlı, sade ve göz yormayan modeller ile bu ayı geçirebilirsiniz.

 

Çünkü emin olun, gökyüzü açılarından dolayı zorlanacak olan insanlar, stiliniz ile daha yalın olduğunuz zaman size daha yumuşak ve konsantre olabilecekler :)

 

Haydiyin şimdiden iyi aylar :)

 

Sevgiler

 

Dolly Karlıyol Tosun

 

Spiritüel stil danışmanı

 

lapetitedolly.com

 

NOT: Görüş, tavsiye, istek ve şikayetleriniz için [email protected] dan bana ulaşabilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Yazarın Son Yazıları:
DEPRESYON! Varlığımız yaşama programlıdır, ölüme değil…
Homeopati ile derinden şifa ‘Şeker toplarından, hücrelere mesaj var!’
Bana sıkça sorulan sorular!