Gökçek’in sağ kolu itiraf etti: Sağır sultan bile biliyor!

Gökçek’in sağ kolu itiraf etti: Sağır sultan bile biliyor!
18 Aralık 2021 15:43

Gazeteci-Yazar Murat Ağırel, eski Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek’in FETÖ ilişkileri ve akçeli işlerini anlattığı, Türkiye’de gündemi oturan “Parsel Parsel” adlı serinin ikinci kitabını kaleme aldı.

 

 

 

Murat Ağırel, “Parsel Parsel 2, VURGUN” adlı kitabında, Melih Gökçek’in özelinde, kapalı kapılar ardından dönen pazarlıklara ışık tuttu.

Melih Gökçek’in Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı olduğu dönemde, sağ kolu olarak görev yapan Nadir Koç’un itirafları ilk kez Murat Ağırel’in “Vurgun” kitabında yer aldı.

 

 

ESKİ VEKİL VE BEDRETTİN DALAN’IN YEĞENİ

 

 

Ağırel, Gökçek’in sağ kolu Nadir Koç’un itiraflarını şu satırlarla aktardı:

Nadir Koç…

Melih Gökçek’in en yakınındaki isim. Eski milletvekili ve İstanbul’un ilk Büyükşehir Belediye Başkanı Bedrettin Dalan’ın yeğeni. Bir dönem Ankaragücü’ne başkan adayı olarak bile gösterildi. Gökçek döneminde AKP Büyükşehir Belediye Meclisi üyesi…

Daha da önemlisi, tüm bu parsel parsel iddialarının oluştuğu zamanlarda Büyükşehir Belediyesi İmar ve Bayındırlık Komisyon Başkanlığı yaptı.

Yıllar önce rüşvet bile teklif edildi. Para dolu çantayı aldı gitti Melih Gökçek’in önüne fırlattı.

Aradım konuştum. Uzun uzun sohbet ettik.

 

 

“BELEDİYENİN SAHİBİ ONLARDI”

 

 

Örgütün üst düzey imamları Ahmet Ertürk ve Cemil Koca gibi isimlerin belediyeyi idare ettiğini anlatan Nadir Koç, “Yani bunu ben değil sağır sultan biliyor, sadece ben değil yani. Biz orada konu mankeniyiz o zaman yani. Ahmet Akif abimiz Cemil Koca deve affedersin papaz efendi…” dedi.

Ahmet Ertürk, Cemil Koca, Kamil Kılıç gibi isimleri sorduğumda Nadir Koç, “Belediyenin sahibi onlardı. Evet ellerini kollarını sallayarak istediği gibi giriyorlar ve hatta personeli de onlar yönetiyordu” yanıtını verdi.

Rica ediyorum…

 

 

Lütfen bu satırları tekrar okuyun.

 

 

Melih Gökçek döneminde belediyeyi FETÖ’nün üst düzey isimlerinin nasıl ele geçirdiğinin en yakından tanığının sözleri bunlar.

Tarihi bir niteliğe sahip bu ifadeler.

Aslında sayfalardır yazdıklarımızı, anlattıklarımızı, ortaya koyduğumuz belgeleri, bağlantıları Nadir Koç bir paragrafta özetledi.

Dahasını da anlattı…

Nadir Koç, FETÖ’cü Ahmet Ertürk’ün, dinleme cihazlarının olduğu iddia edilen aracıyla ilgili sorularıma yanıt verdi.

İroni yaparak, “Ama yani abimiz gibi abimiz abimiz, büyüğümüz değerli işte Türk büyüğümüz geldiği zaman, her taraf herkes esas duruş abiciğim ya bunu ben değil hangi o dönemin meclis üyesine sorarsanız benim söylediğimin aynısını söyler” ifadelerini kullandı.

Mavi bir Golf marka aracının olduğunu o dönem tüm belediye meclisi üyelerinin bildiğini aktardı. Ancak her akşam kayıtları Gökçek’in dinlediğine dair iddiaya bir şey demedi.