Gökçek’in Karamollaoğlu için ‘ölüm’ mesajına, Saadet’ten tepki

Gökçek’in Karamollaoğlu için ‘ölüm’ mesajına, Saadet’ten tepki
10 Ocak 2022 13:19

Covid olan ve hastaneye kaldırılan Temel Karamollaoğlu’na ‘bak ölüm bir karış ötede’ diye seslenen Melih Gökçek’e SAADET’ten ‘insanlıktan uzak’ tepkisi geldi.

 

 

Koronaya yakalanan ve tedavisi hastanede devam eden Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu hakkında eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in yaptığı Twitter paylaşımına Parti Sözcüsü Birol Aydın yanıt verdi.

 

 

Karamollaoğlu’na “Geçmiş olsun Covit olmuşsun. Bak ölüm bir karış ötede” diye seslenerek bir süre önce Kuran kursları ile ilgili açıklaması ile iktidarın tepkisini çeken CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’le ‘haşrolmak isteyip istemeyeceğini’ soran Gökçek’e SAADET Sözcüsü Birol Aydın, “Sözlük anlamı ‘şirin/sevimli’ olan MELİH ismini duyunca, insanların aklına artık ‘parsel parsel’ ve ‘dinozor’ sözcüklerinin gelmesine sebep olan ‘istifa ettirilmiş’ bir belediye başkanının nezaketten, insaftan ve insanlıktan uzak açıklamalarını milletimizin takdirine bırakıyoruz” yanıtını verdi.

 

 

Gökçek’e bir tepki de Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş’dan geldi. Kurdaş Twitter’da şunları yazdı:

 

 

“Bu da bir başka zavallı! Parsel parsel zavallı…. Buruşturulup çöpe atılmışlık zavallılığı! Hâlâ umudu var; göze girmeye çalışıyor.”

r1