Geleneksel Tarhana Lezzeti Modern Sistem!

Geleneksel Tarhana Lezzeti Modern Sistem!
26 Nisan 2021 16:25

Tarhana makinesi geleneksel lezzetlerden vazgeçmek istemeyen fakat üretim aşamasına hız kazandırmak isteyen kişiler için özel olarak tasarlanmıştır. Aynı lezzeti korurken öğütme adımının hızına katkı sağlayabilirsiniz. Özellikle seri üretim yapan işletmeler için harika bir tercih olacaktır. Üretim aşamasında kullanılan tüm aksamlar sterildir. Bu nedenle üretim yapılan maddenin hijyen seviyesine dair de herhangi bir sorun meydana gelmeyecektir.

 

Fiyat Aralığı Nedir?

 

Tarhana makinesi fiyatları avantajlı indirimler ile piyasanın oldukça altında sunulmaktadır. Fiyat aralığının özellikle indirimli sunulmasının yanı sıra ödeme kolaylıkları ile de süreç pekiştirilmektedir. Ödeme işlemlerinizi dilerseniz kredi kartı ya da banka kartı ile dilerseniz de kapıda ödeme seçenekleri üzerinden tamamlama imkanınız bulunuyor. Kredi kartı kullanan kişilerin taksit kolaylıklarından faydalanma fırsatı da vardır.

 

Makine ile Alakalı Teknik Detaylar Nelerdir?

 

Tarhana öğütme makinesi performansı ile dikkat çekerken aynı zamanda sunmuş olduğu nitelikli teknik detayları da memnun etmektedir.

  • Makine 220 volt elektrik ile çalışabilmektedir. Ev tipi elektrik sistemleri makinenin randımanlı çalışması için yeterli olacaktır.
  • Sistem kapsamında dakikada 2800 devir yapılmaktadır. İnsan gücü ile kıyaslandığı zaman saatlik öğütme performansı bakımından çığır aştığı görülüyor.
  • Sistem kapsamında 6 adet bıçak yer almaktadır. İlerleyen kullanım aşamalarında bu bıçaklarda bir sorun meydana gelirse direkt olarak teknik servisten değiştirilmesi için talepte bulunabilirsiniz.

Tarimmakinasi.com firması tarafından özenle satışa sunulan bu ürünün müşterilere gönderim aşamasının hemen öncesinde gerekli olan tüm kalite kontrol denetimlerinden geçirilip onay aldığının da bildirilmesi gerekir.

 

Garanti Detayları

 

Tarım Makinası satın alım aşamasından başlayarak 24 ay boyunca geçerli bir garanti sistemi de sunmaktadır. Garanti sisteminde il ve ilçe ayrımı söz konusu değildir. Dilediğinizi gibi erişim adımlarını tamamlayabilir ve teknik servis talep edebilirsiniz. Sadece garanti hizmetlerinin ulaştırılmasında değil aynı zamanda 10 sene boyunca da yedek parça temini hizmeti verilmektedir. Satın alınan ürünlerin uzun vadeli kullanılması için gerekli olan tüm önlemler alınmış durumadır! Garanti detayları ve çok daha fazlası ile alakalı prosedürler satın alım sonrasında size bildirilir.