'Geldim, gördüm, gidiyorum'

'Geldim, gördüm, gidiyorum'
28 Temmuz 2012 14:46

Lice’de terhisine 15 gün kala şehit olan Er Kadir Kayıkçı’nın şafak defteri yürek yaktı. Diyarbakır’ın Lice İlçesi’nde PKK’lı teröristlerin karayolunda menfezin altına döşediği uzaktan kumandalı mayının askeri aracın geçişi sırasında patlatması sonucu Astsubay Selman Aksu ile birlikte şehit olan Er Kadir Kayıkçı’nın terhisine 15 gün kaldığı öğrenildi.

Kadir Kayıkçı şehit olmadan önce askerlik görevi boyunca her gün işaretlediği şafak defterinin fotoğrafını çekerek arkadaşlarıyla paylaştı.

Şehit Er Kadir Kayıkçı sosyal paylaşım sitesindeki sayfasında askerlik görevi boyunca çektirdiği fotoğraflarını paylaştı. Kayıkçı’nın şehit olmadan önce paylaştığı fotoğraflar arasında her gün işaretlediği şafak defteri de bulunuyor. Kayıkçı’nın şafak defterinde ‘Efsaneler 1991/2 – Şan ve Şefer Dolu’ ve ‘Geldim – Gördüm- Gidiyorum’ yazıyor.

Şehit Er Kadir Kayıkçı, bugün İstanbul Ataköy 5. Kısım Cami’nde kılınan öğle namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine Cumhurbaşakanı Abdullah Gül de katıldı.