Gecekonduda çıkan yangında 1 kişi hayatını kaybetti

Gecekonduda çıkan yangında 1 kişi hayatını kaybetti
24 Eylül 2013 09:07

Ataşehir’de gecekonduda çıkan yangında bir kişi hayatını kaybetti.

 

Ataşehir, İçerenköy mahallesi,Sadık Sokakta bulunan içerisinde gecekondu gece saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın meydana geldi. Yangını gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine ve 112 Acil Sağılk ekiplerine haber verdi. Yanan gecekondu olay yerine gelen itfaiye ekipleri çalışması sonucu yangın söndürüldü.Söndürülen gecekonduda inceleme yapan itfaiye ekipleri içeride kağıt toplayarak gecimini sağlayan 37 yaşındaki Ali Yılmaz’ın yanarak öldüğünü belirledi. Daha sonra olay yerine polis ekipleri de sevk edildi.

 

e53b2462a14f191eb7ca60223c0299a2

 

Bu sırada olay yerine gelen Yılmaz’ın yakınları sinir krizleri geçirdi. Yılmaz’ın yakınları polis ve 112 sağlık görevlileri tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Görgü tanığı “Ben motorsiklet ile oradan geçiyordum koku vardı. Ben lastiklerden geliyor sandım. Ama sokağa girdiğimizde evin yandığını farkettik. Yardım etmeye çalıştık camı filan kırdık ama ses gelmiyordu içerden. Daha sonra itfaiye geldi ve 20 dakikada söndürdü. Sonra öğrendik içerde birisi varmış. Acı bir olay öğrendikki bir yakını da bugün ölmüş yani üst üste acı olaylar oldu” dedi.

 

60b5401799de866b5c47e103ab2e69ca

 

DRAM İÇİNDE DRAM

 

Yangında hayatını kaybeden Ali Yılmaz’ın bir gün önce ablasının Ankara’da silahla saldırı sonucu öldüğü ve aynı gecekonduda yaşayan annesi ve kandeşinin de yangından kısa süre önce Ankara’ya gittiği iddia edildi. Yılmaz’ın cansız bedeni Dr Lütfü Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturması sürüyor.