Garanti BBVA Yatırım Hesapları Nelerdir?

Garanti BBVA Yatırım Hesapları Nelerdir?
12 Ocak 2022 11:30

Garanti BBVA yatırım hesapları türleri hisse senedi, VİOP, repo, vb. gibi alanlardır. Hem ulusal hem de uluslararası fonlar ile yatırım işlemlerinizi de halletmenize destek olur. Garanti BBVA yatırım hesapları açılması için bankanın müşterisi olmanız gerekmektedir. Bu yüzden en yakın Garanti BBVA şubesine gitmenizde yarar vardır. Bankanın müşterisi olduktan sonra online bir şekilde yatırım hesabı açabilirsiniz. Bunun için Garanti BBVA resmi internet sitesine giriş yapın ve siteye erişim sağladıktan sonra “hesap aç” butonuna bastığınızda dakikalar sonra yatırım hesabınız açılmış olacaktır.

 

 

Garanti BBVA Yatırım Hesapları Açma Kanalları Nelerdir?

 

 

Aşağıda Garanti BBVA yatırım hesaplarının açılmasında kullanılan kanalların listesi yer alır:

  • Garanti BBVA en yakın banka şubeleri,
  • Garanti BBVA mobil bankacılık uygulaması,
  • Garanti BBVA internet şubesi,
  • Bankanın resmi web adresi,
  • Garanti BBVA çağrı merkezi hattı ile yatırım hesabı açmak için taleplerde bulunabilirsiniz. Bankanın müşterisi olmamanız durumunda en yakın banka şubelerine gidebilir, müşteri hizmetleri hattını arayabilir ya da bankanın resmi internet sitesine giriş yapabilirisiniz. Bu kanallar ile önce bankanın müşterisi olmanız gerekir. Daha sonra yatırım hesabı açma işlemlerini mobil bankacılık uygulaması ya da internet şubesi ile yapabilirsiniz.

Garanti BBVA Yatırım Hesapları Açma Uygulaması Nasıldır?

 

Garanti BBVA müşterisi iseniz, en yakın banka şubesine gitmeden online bir şekilde yatırım hesabı açabilirsiniz. Bunun için mobil bankacılık, telefon bankacılığı, internet bankacılığı ya da bankanın resmi web sitesi ile yatırım hesabı açmanız gerekir. Bütün uygulamalarda yer alan “yatırım” butonuna basmanız gerekir. Daha sonra “yatırım hesabı açılışı” sekmesi üzerinden de hızlı bir şekilde Garanti BBVA yatırım hesabını açabilmeniz mümkündür.

 

Garanti BBVA Yatırım Hesaplarında İşlemler İçin Neler Kullanılır?

 

Garanti BBVA yatırım hesaplarının açılmasından sonra işlemlerin daha kolay ve hızlı bir şekilde yapılması için aşağıda verilen kanalların kullanılması gerekir:

  • Bankanın internet şubesi,
  • Garanti BBVA mobil bankacılık uygulaması,
  • Garanti BBVA müşteri hizmetleri hattı üzerinden 7 gün 24 saat boyunca yatırım hesaplarınızdan işlemlerinizi kolayca yapabilirsiniz. Uygulamalara girdikten sonra muhakkak “yatırım” sekmesine gitmeniz gerekir.

Garanti BBVA Yatırım Hesapları Fon Seçenekleri Nelerdir?

 

Aşağıda Garanti BBVA yatırım hesaplarında fon türlerinin neler olduğu detaylı bir şekilde yer alır:

  • Temkinli fon,
  • Fon dengeli,
  • Büyüme fonu olmak üzere toplamda 3 farklı Garanti BBVA yatırım hesaplarında fonlar yer alır. İnternet şubesi ya da mobil bankacılık uygulaması üzerinden istediğiniz fonlar ile yatırım hesaplarından işlemlerinizi kolay bir şekilde halledebilirsiniz.

Garanti BBVA ile yatırımlarınızı değerlendirmek için kiralık kasa imkanından da yararlanmanız mümkündür. Garanti BBVA şubelerine giderek 1 yıl için yatırımlarınızın güvenli şekilde yapılması amacı ile kasa kiralayabilirsiniz. Aynı zamanda kasa kiraladıktan sonra kasa kiralama süresini de daha fazla ileri bir tarihe uzatma hakkınız da vardır.

 

Garanti BBVA yatırım hesapları aracılığı ile altın ile yatırım yapanların kesinlikle kasa kiralamaları gerekir. Garanti BBVA ile kasa kiralama işlemleri için oldukça düşük fiyatlar belirlenmiştir. Altınlarınızı ya da diğer yatırımlarınızı ne kadar süre boyunca kiralık kasaların içinde saklayacaksanız o süre kadar ödeme yapmanız gerekecektir. Kasa kiralama ve kiralama ücretleri için daha ayrıntılı bir şekilde detaylar elde etmek isteyenler cep telefonlarından Garanti BBVA müşteri temsilcisine doğrudan bağlanabilir. Müşteri temsilcisi sizin bütün sorularınızı her saat diliminde cevaplayacaktır. Bankanın en yakın şubesine giderek de kasa kiralamak için müşteri temsilcisinden bilgiler alabilirsiniz. Aynı zamanda bankanın resmi internet adresinden de bilgiler elde edebilirsiniz.

 

KAYNAK: Bankacilar