Galericilere Özel Toptan Plakalık

Galericilere Özel Toptan Plakalık
28 Temmuz 2022 21:35

Firma adlarına düzenlenen plakalıklar son günlerde daha çok karşımıza çıkmaktadır. Firmalar kendi kurumsal isimlerine tasarım yaptırıp aldıkları plakalıklar ile araçlarının bulunduğu güzergahlarda isimlerinin reklamlarını yaparlar ve kurumsal bir yapıya sahip olduklarını sergileyebilirler. Plakalıkların toptan olarak üretimi yaptırılabilir bu şekilde ihtiyaç halinde ulaşması daha kolay olacaktır. İsme özel firmamız için bir plakalık yaptırmak isteyip internet üzerinden firma araştırması yaptığımızda karşımıza birçok firma çıkacaktır. Burada önemli olan yaptıracağımızı plakalığın kalitesi, görsel olarak güzel ve dikkat çekebilir bir görünümde olmasıdır.

 

Her firma istediği özelliklerde konusunda uzman bir firma ile görüşerek ismine göre bir plakalık tasarımı yaptırabilir. Toptan plakalık üretimi yapan firmaların birçoğu bu konuda hizmet vermektedirler. Plastik plakalıkların kullanımı çok farklı sektörlerde karşımıza çıkmaktadır ve kullanılan sektörlerde vazgeçilmez birer unsur olma yolunda ilerlemektedir.

 

Firma isminize özel bir plakalık yaptırmak istendiğinde ilk olarak bunun üretimini yapan firmaları incelemek için piyasadan araştırmasını yapmak gerekir. Bulunan firmalar ile tek tek görüşerek istediğiniz tasarıma göre malzeme ve fiyat bilgisi alınmalıdır. Plakalıkların yapımında kullanılan malzeme de çok önemlidir. Kalitesiz bir malzemeden yapılan plakalık hemen kırılabilir ve yolda giderken araç plakasının kaybolmasına neden olabilir. Ayrıca kalitesiz malzeme ile yapılan plakalıklar istediğiniz tasarımı net olarak göstermez, renkleri soluk olur ve dikkat çekici olmazlar. Böylelikle de plakalık yaptırmadaki amacınıza ulaşmamış olursunuz.

 

Plastik plakalıklar birçok alanla kullanılmaktadırlar. Yoğun olarak kullanım alanları çok araçlı kurumsal firmalar, araç satışı yapan oto galerileri, araç yetkili satış bayileri, araç kiralama hizmeti veren firmalar, yoğun servis ağına sahip yolcu servisi firmaları olarak karşımıza çıkar. Bu firmalar firmalarına ait plakalıklarının siparişini toptan olarak vererek çalışırlar.

 

Galerileri ikinci el araç alımları için ülkemizde aklımıza gelecek ilk ticari kuruluşlar olarak görebiliriz. Galeri bir aracın satışı sonrasında da reklamının yapılmasını ister. Bunun en ucuz ve kolay yolu kendi adına hazırlattığı ismine özel plakalıkları satacağı araçlara takmasıyla başlar. Bir aracın satışından sonra başlar reklam serüveni, araç satılan il içerisinde seyahat ettiği süre boyunca galeriden takılan plakalık sayesinde galerinin reklamını yapar. Bu uzun soluklu bir reklam çalışması olarak dikkatleri çekmektedir. Oto galerileri isimlerini daha geniş alanlarda ve uzun süreli olarak duyurmak için firmalarına ait plakalıklar yaptırırlar. Plakalık basım işlerinde toptan olarak konusunda uzman, kullanım süreleri uzun ve ürün çeşitliliği fazla olan firmaları tercih ederler.

 

Araç kiralama filoları araçların kiralama işlemlerinden önce ilk olarak adınıza yaptırmış olduğunuz plakalıkları taktırmak olacaktır. Bu şekilde yollarda giderken kiralama firmanızın reklamını yapacak, firma isminizin akılda kalıcılığını sağlayacak ve reklamı görenlerin ihtiyaçları olduğunda size daha kolay ulaşmasını sağlayacaksınız.

 

Özel galerilerin yanı sıra büyük markalara ait yetkili satış bayileri araç çıkışlarında satılan araçların üzerlerine kendi plakalıklarını takmaktadırlar. Burada da amaç aracın hangi bayiden alındığının aldığı yol üzerinde görülmesi yani reklamının yapılmasıdır.

 

Plakalık Fiyatları

Oto plakalarında ürün çeşitliliği fazla olduğu içi sabit bir fiyat verilmesi zor olacaktır. Yaptırılması planlanan plakalık üzerinde yer alacak olan ek aksesuarlar ve aksesuarların çeşitliliği fiyatlarına da yansıyacak ve özel olarak fiyat çalışmaları gerekecektir. Toptan olarak siparişi verilecek olan plakalıkların fiyatları daha uygun olarak karşımıza çıkmaktadır.