Forklift Lastikler

Forklift Lastikler
3 Ağustos 2021 11:17

Forkliftler, işletmelerin sorunsuz bir şekilde çalışmaya devam etmesini sağlamada önemli bir rol oynamaktadır. Bu nedenle, arıza süresini azaltmak ve operatörlere güvenli ve etkili bir araç sağlamak için forkliftin her bir parçasının bakımının zamanında yapılması önemlidir. Lastik bakımı genellikle göz ardı edilir ve forklift lastiklerinin ne zaman değiştirileceğini bilmek çoğu zaman kafa karıştırıcıdır.

 

 

Forklift lastiği alırken en önemli iki husus lastik gövdesi ve lastik sırtıdır. Doğru lastik tipini seçmek, iş yeri güvenliği ve verimliliği için önemlidir, bu nedenle doğru kararları vermek için zemin yüzeyini, çalışma koşullarını ve ortamı göz önünde bulundurmalısınız.

Size en doğru forklift lastiğinin seçiminde de yardımcı olan Nubes Forklift Lastiği Çözüm Merkeziniz olarak sizlere sunduğumuz forklift lastiklerinden bazıları şunlardır:

Nutorque 23X9-10 ADVANCE

Nutorque dolgu lastikler; 3 katmanlı sırt bölgesi, premium kaliteli sırt hamuru ve güçlendirilmiş gövde yapısı sayesinde zorlayıcı yüzeylerde mükemmel çalışır ve operasyonunuza en yüsek katkı sağlar, maliyetlerinizi düşürmeye yardım eder.

Nubes 7.00-12 POWER 3L+

Nubes Dolgu lastikler; 3 katmanlı sırt bölgesi, yenilikçi yüksek kaliteli hamuru sayesinde zorlayıcı yüzeylerde mükemmel çalışır ve operasyonunuza en yüsek katkı sağlar, maliyetlerinizi düşürmeye yardım eder.

Nubeco 6.50-10 OPTIMA

Nubeco dolgu lastikler; 2 katmanlı sırt bölgesi, ideal sırt hamuru sayesinde günlük 6 saatten az çalışan forkliftlerde ekonomik kullanım için tasarlanmış dolgu lastik markamızdır.

Unutmayın, küresel bir endüstriyel lastik tedarikçisi olarak kendi  know how, tecrübe ve belirlediği speklerine göre konusunda dünyanın en iyi forklift lastiği fabrikalarında ürettirdiği Nubes, Nutorque, Nubeco forklift lastiklerini dünyanın her yerine dağıtan Nubes Otomotiv, Türkiye distribütörü olduğu Raybar markası ve bayii olduğu Continental, Michelin gibi dünyaca ünlü markalarla her türlü forklift lastik ihtiyacınızı garantili bir biçimde karşılar.

Genel 1000x667