Fındıklı Belediyesi, altgeçide tuvaletini yapanları fotoğraflayıp ifşa etti!

Fındıklı Belediyesi, altgeçide tuvaletini yapanları fotoğraflayıp ifşa etti!
14 Mayıs 2022 09:28

Rize’nin Fındıklı ilçesinde belediyenin temizlediği, boyadığı ve tablolarla süslediği ‘Sanalt Geçit’ adını vererek müzik yayını gerçekleştirdiği yaya alt geçitte, bazı kişiler tuvaletini yaptı, çöp attı, tablolara zarar verdi. Belediye yetkilileri güvenlik kameralarından tespit ettiği kişilerin yüzlerini kapatarak o anlarına ilişkin fotoğraf karelerini alt geçide astı ve belediyenin sosyal medya hesabından paylaştı.

 

 

Belediyenin temizlediği, boyadığı ve tablolarla süslediği  geçitte, bazı kişiler tuvaletini yaptı, çöp attı, tablolara zarar verdi. Belediye yetkilileri güvenlik kameralarından tespit ettiği kişilerin yüzlerini kapatarak o anlarına ilişkin fotoğraf karelerini alt geçide astı.

 

Belediyenin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Yenileyerek kullanılır hale getirdiğimiz, klasik tabloların bulunduğu ve klasik müziğin çaldığı alt geçitlerde kamera olduğunu unutanlar olmuş. Afedersiniz işeyenler, tabloları yırtanlar, çöplerini atanlar. Tüm görüntüleri elimizde. Tablo olarak bu görüntüleri asalım diyoruz” denildi.

 

 

Belediyeden yapılan açıklamada “Tabii bu görüntüler topyekün bir algı oluşturmasın, çokça güzel görüntüler de var. Çöpleri temizleyenler, dans edenler, öpüşenler…
Onlar zaten normali, güzeli ve doğrusu olduğu için yayınlamaya gerek duymuyoruz…” denildi.