Fethullah Gülen’i uyarmıştım

Fethullah Gülen’i uyarmıştım
19 Kasım 2013 17:50

Değerli okuyucu bu yazımı okumadan önce,1 Haziran 2013 tarihinde yine burada yazdığım ”FETHULLAH GÜLEN ELİNİ HIZLI TUTMAZSA; TAYYİP, KENDİSİNDEN ÇOK ACI İNTİKAM ALACAK” başlıklı yazımı okumanızı öneririm ki,linkini aşağıda hemen veriyorum.

 

İbrahim ÖZDOĞAN H&H YORUM

 

http://www.halkinhabercisi.com/fethullah-gulen-elini-hizli-tutmazsatayyip-kendisinden-cok-aci-intikam-alacak

 

İktidar olmasını ve bugüne kadar en yüksek düzeyde bu iktidarını devam ettirmesini Haçlı Hıristiyan ABD ile işbirliği yaparak ve oradan aldığı güçle,Türkiye’nin yıkılıp parçalanması ihanet politikaları üzerine oturtan, Türk ve Türklük düşmanı,BOP ihanet projesinin uzatmalı Eşbaşkanı Recep Erdoğan, 76 milyonluk Büyük Türk Milleti’nin birlik ve beraberliği ile Türkiye’nin bütünlüğü için en korkunç güvenlik sorunudur.

 

Bu Recep denilen adam,iki gün önce Diyarbakır’da Türk milletinin at uşakları ile bir araya gelerek Kürtçe türküler eşliğinde bölgeyi Kürdistan olarak ilan edip artık ihanetin doruk noktasına ulaştığını kör gözlerin göreceği,sağır kulakların duyacağı şekilde göstermiştir.

 

Üstelik Kürdistan tabirini,beyin yıkama adına Grup toplantısında yineleyip pekiştirmek istemiştir.

 

Ulan sen kimin adına Türkler’in ülkesinde Kürdistan tabirini kullanıyorsun?

 

Bu topraklar sana babandan kalan çiftlik mirası mı ki, bunu sırf kendi çıkarların ve güvenliğin adına cömertçe kullanıyorsun?

 

Atatürk,Kürdistan tabirini savaş yıllarının koşullarına uygun olarak birlik ve beraberliği sağlamak için geçici olarak kullanmıştır;şark kurnazlığı yapıp milleti enayi yerine koyma.

 

Şunu unutma milyonlarca Tayyip, bir Atatürk etmez.

 

Bu nedenle bir daha Meclis zabıtlarında geçen Kürdistan tabirini kullanmaya kalkma;Haçlı Hıristiyan işbirlikçisi adam.

 

Şimdi esas konumuza gelelim.

 

Bu Haçlı Hıristiyan işbirlikçisi adam neden Fethullah Gülen ve yönettiği ‘’Hizmet’’ grubuna kafayı takmıştır?

 

Bunun iki nedeni vardır.

 

Biri ideolojik,diğeri ise ‘’Hizmet’’ grubunun varlığı ve Türkiye için etkin çalışmaları nedeni ile ‘’iktidar’’nın ayaklarının altından sıyrılan bir halı gibi kayıp gitmesidir.

 

Çünkü, bu iktidar elinden gittiği gün terör örgütü PKK ile yaptıkları işbirliği, ülkeye yaptıkları ihanetler ve hortumlama yoluyla Karun gibi zenginleştikleri için, güruhu ile birlikte yargı tarafından ömür boyu bir daha çıkmamak üzere kodese tıkılacaklarını çok iyi biliyor.

 

İdeolojik olarak neden Fethullah Gülen ve ‘’Hizmet’’ grubuna karşıdır, BOP’un uzatmalı çavuşu?

 

Recep Erdoğan bir Türk ve Türklük düşmanıdır.

 

Bunu makalelerimde defalarca yazdım ve Türkler ile Türklüğü,Gürcüler’in veya başka etnik küçücük grupların değil,Türk’ün kanı ile alınmış bu topraklardan geldikleri ‘’Orta Asya’’ bozkırlarına sürmekle görevli bir adamdır.

 

Görevi budur ve iktidar olma,iktidarda kalma nedeni de bundan ibarettir.

 

Peki,bunun Fethullah Gülen ve ‘’Hizmet’’ Grubu ile ne ilgisi olabilir?

 

Bunu anlamamak gerçekten izansızlıktır.

 

Dünya’nın dört bir bucağında Fethullah Gülen’e bağlı açılan yüzlerce okulda her ırktan çocuklara Türkçe Türklük örf ve gelenekleri okutulmuyor mu?

 

İşte, Haçlı Hıristiyan işbirlikçilerince kendisine verilen Türklüğü yok etme görevi ve ülkemiz insanını 36 etnik gruba ayırarak Türk düşmanlığı gereği BOP Eşbaşkanı Recep buna amansız bir şekilde kıl oluyor ve ‘’ben kendi ülkemde Türklüğü yok ederken bunlar dünyaya Türklüğü yayıyorlar’’ düşüncesi ile Nuh tufanı mesabesinde Fethullah Gülen’in başında olduğu ‘’Hizmet’’ grubunu yer ile yeksan etmek istiyor ki,sakın bundan kimsenin en küçük kuşkusu olmasın.

 

Şunu bir vicdan borcu olarak yazarım ki,Fethullah Gülen gerek yurt içi gerekse yurt dışı okullarında Türklük ve bu yüce milletin en yüksek irfan ve fazilet değerleri nakış nakış işlenmektedir.

 

Ben bunu yakından biliyorum;çünkü,geçmişte oğlumun ve daha sonra torunumun okuduğu bu okullarda yönetici ve öğretmenleri ile yakından yıllarca temasım olmuştur;ülkem ve Türk milleti aleyhine nokta kadar bir faaliyet olmadığı gibi bilakis yukarıda yazdığım gibi, Recep’in Türk düşmanlığı etkinlik ve söylemlerine karşın buralarda Türklük irfan ve değerleri yoğun bir şekilde işlenmektedir.

 

Fethullah Gülen’e BOP Eşbaşkanı Recep’indüşman olmasının bir diğer nedeni olarak ‘’iktidarının ayaklarının altından sıyrılan bir halı gibi kayıp gitmesidir’’ diye göstermiştik ki,bu kendisi için bir güvenlik sorunudur aynı zamanda.

 

Çünkü Türk milletinin bekası ve Türkiye’nin bölünmez bütünlüğü için Fethullah Gülen, Recep Erdoğan’ın politikalarına şiddetle karşıdır.

 

Fethullah Gülen Türk milletine aşk derecesinde bağlıdır.

 

İşte, kısaca bu nedenlerle Haçlı Hıristiyan işbirlikçisi,Karun kadar zenginleşen,Firavun kadar diktatörleşen Recep Erdoğan, iktidarının devamı için Fethullah Gülen ve ‘’Hizmet’’ grubunu kendisi için çok büyük tehlike olarak görüyor ve tam anlamı ile defterini dürmek istiyor.

 

Buna nereden başlamak istiyor?

 

Tabii ki, önemli bir etkinlik alanı oluşturan dershanelerden başlamak istiyor.

 

Dershanelerin eğitim ve öğretim alanında ne kadar yaşamsal bir öneme sahip olduğuna hiç dokunmuyorum bile.

 

Sadece şunu biliyor ve tahmin ediyorum.

 

Dershaneleri BOP’un uzatmalı çavuşunun kapatma etkinliği sadece bir sonuç.

 

Ama şu kesin ki,Fethullah Gülen’in ve ‘’Hizmet’’ grubunun varlığı,Hıristiyan Amerikan askerlerine muzaffer olmaları ve sağ salim olarak ülkelerine dönmeleri için dua eden Haçlı Amerika işbirlikçisi Recep Erdoğan için bir güvenlik sorunudur.

 

Ben buradan bir daha Fethullah Gülen’i dostça uyarıyorum,’”intikam abidesi’’ olan Recep Erdoğan dershanelerin biletini kestikten sonra sıra ‘’Hizmet’’ grubunun diğer etkinliklerine gelecektir ki,hepsini tek tek yok etmeye ve bu devasa camiayı kökten bitirmeye eski tabirle ‘’azm-i cezm-i kast’’ etmiştir.

 

Çünkü buna zorunludur,bu konuda yeniden görevlendirilmiştir.

 

Kendisine son yapması gereken icraatları yapmadığı taktirde deliğe süpürülme zamanını yaklaştığı anımsatılmıştır.

 

Diyarbakır’daki,Türk’ün ‘’at uşağı’’ ile görüşmesi ve burada apar topar Kürdistan ifadesini kullanmasının nedeni budur.

 

Bu işlevlerin yerine getirilmesinde Fethullah Gülen ve ‘’Hizmet’’ grubu büyük bir engel olarak görüldüğü için, devasa kitlenin de yok edilmesine Recep Erdoğan’ın işbirliği yaptığı Haçlı Hıristiyan dünyası tarafından karar verilmiştir.

 

Siz, dershanelerin kapatılması olayı ile ‘’osuruktan düet programı’’nda BOP’’un uzatmalı çavuşu tarafından Kürdistan’ın ilan edilmesi olayını bir tesadüf olarak mı sanıyorsunuz?

 

Bunlar eşgüdüm halindeki çalışmalardır ve Haçlı Hıristiyan ABD’nin,Türkiye yerli işbirlikçilerine verdiği sert emir niteliğindeki görevlerdir.

 

Bunu önlemenin çaresi var mıdır?

 

Evet, bal gibi vardır.

 

Haçlı Hıristiyan işbirlikçisi Recep Erdoğan’ı derhal demokratik yollardan iktidardan uzaklaştırmaktır.

 

Recep Erdoğan’ın gücü ‘’örümcek ağı’’ kadar zayıftır.

 

BOP Eşbaşkanı hakkındaki olumsuz belge ve bilgilerin ortaya dökülmesi ve ‘’bit pazarı’’nda sergilenir gibi saçılması demokratik etkinliklerdendir ve çok kısa sürede sahte itibarını yer ile yeksan edecektir.

 

Cürüm sahibine acımak en büyük adaletsizlik ve zulümdür.

 

‘’Kısasta hayat vardır’’ en büyük inançsal değerlerimizdendir.

 

Ben bu yazıda demokratik kısastan bahsediyorum.

 

‘’İntikam Abidesi’’ Recep Erdoğan’dan merhamet beklemek ve belki pişman olur duygusuna kapılmak ahmaklıktan öte bir şey değildir.

 

Recep Erdoğan’ın anladığı dil ‘’güç’’,’’kuvvet’’ ve ‘’zorbalık’’tır.

 

Onunla ilgili bunun dışında söylenen her söz laf-ı güzaftır.

 

Geçmiş olaylara ibret gözü ile bakmayan göz, budak deliğinden farksızdır.

 

Türkiye’nin bir numaralı güvenlik sorunu haline gelen BOP’un Eşbaşkanı Recep Erdoğan’ı iktidardan demokratik yollardan uzaklaştırmak için her vatanperver elinden geleni yapmalıdır.

 

Onun ihanet politikalarına bilmeden destek sağlayanlar belki böylece günahlarına bir kefaret yolu bulabilirler.

 

 


Yazarın Son Yazıları:
Türk ordusunu taammüden mahvetti
Tayyip Erdoğan’a karşı tüm muhalefet partileri ortak demokratik milli mücadele başlatmalıdır
Fetö teröristlerine af isteyen ya gafil ya hain ya da kaset korkusu olan şerefsizlerdir!