Ferforje Korkulukların Dikkat Çekici Olması için 5 Neden

Ferforje Korkulukların Dikkat Çekici Olması için 5 Neden
29 Nisan 2023 07:18

Ferforje, dış mekan çitleri, kapılar, korkuluklar, garaj , bina giriş kapıları , karyola çerçeveleri ve çok daha fazlası için kullanılan şaşırtıcı bir malzemedir. Özellikle, özel merdivenlerdeki ferforje korkuluklar popülerdir çünkü ahşap, taş ve diğer metallerle şaşırtıcı bir şekilde eşleşirler.

 

Metal20 Ferforje de  ekibimiz, esnekliği ve sağlamlığı nedeniyle hem dış hem de iç korkuluklar için ferforje ile çalışma konusunda mükemmeldir.

 

Bugün, ferforje merdiven korkuluğunun özel merdiveniniz için mükemmel bir seçim olmasının beş nedenini inceleyeceğiz.

 

Ferforje Merdiven Korkuluk

Uzun ömürlü

Ferforje yüksek derecede yüzer ve paslanmaz özelliklere sahiptir. Ferforje korkuluklar bükülebilir ama kırılmaz; bunun için yüksek karbon içeriğine teşekkür edebilirsiniz. Ferforje korkuluklarımız, korozyona ve elementlere (dış korkuluklar veya açık alanlar için) karşı koruma için toz boya ile kaplanabilir . Ferforje korkulukları (korkulukları) olanlar da dahil olmak üzere zamana direnebilen binalar hakkında daha fazla bilgi edinin.

 

Ferforjeden yapılmış çitler, korkuluklar, kapılar ve diğer malzemelerin onlarca yıl dayanması beklenebilir. Bir ferforje iç korkuluk ömür boyu sürebilir.

 

Son derece dayanıklı

Alüminyum ve diğer metallerin aksine, ferforje yüksek stres seviyelerine dayanabilir. Ferforje , muazzam ağırlığa dayanabilen dayanıklı, sert bir malzeme için mükemmel bir seçim haline getirir. Eyfel Kulesi de dahil olmak üzere dünyanın en ünlü mimari harikalarından bazıları dövme demirden yapılmıştır. Özünde ferforje, ev ve bina merdiven yapımında kullanmak için güvenli ve akıllı bir malzemedir.

 

Ferforje Korkuluklar

Az bakım gerektirir

Az çaba gerektiren bir dekor malzemesi mi arıyorsunuz? Sabun ve suya batırılmış bir bezle tozu ve kiri kolay ve hızlı bir şekilde çıkarın. Metal20 de  ekibimiz kaliteli bir korkuluk vaat ediyor, ancak yine de korkuluklarınızı ara sıra incelemek önemlidir. Özellikle dış merdivenlerde, bir dış mekan metal korkuluğu sürekli olarak elemanlara karşı olacaktır. Herhangi bir korozyon belirtisi olup olmadığına bakın, ardından ferforje korkuluklarınızı temizleyin ve yeniden kaplayın; yeni gibi görüneceklerdir.

 

Büyük bir değer

Ferforje şeklini korur, yüksek çekme mukavemetine sahiptir, kaynaklanması kolaydır ve oldukça sünektir.

 

Ayrıca, paslanması daha uzun sürer ve çok az bakım gerektirir. Tüm bu faktörler, dövme demirin hem evler hem de ticari binalar için son derece aranan bir malzeme olduğunu kanıtlamak için bir araya geldi. İyi durumda kalır ve her yeni yapıya değer katar. Dış ferforje korkuluklar herhangi bir çit, sundurma veya portikoyu tamamlayabilir. Yeni eviniz, geliştirme veya ticari projeniz için ferforje merdiven korkuluğuna (veya ferforje herhangi bir şeye) yatırım yapmak kesinlikle satan bir yatırım olacaktır.

 

Son derece özelleştirilebilir

Ferforje, yüksek sıcaklıklarda ısıtıldığında muazzam bir şekilde dövülebilir. Bu, onu sonsuz sayıda tasarım ve stille şekillendirmeyi kolaylaştırır. Örneğin, dövme demir bükülebilir, haddelenebilir, dövülebilir, gerilebilir ve uzun, ince teller dahil olmak üzere birçok farklı biçimde bükülebilir. Yüksek elastikiyeti, gerçekten istediğiniz her şeye kalıplanmasını sağlar. Gelişiminiz ve yeni evleriniz için inşa ettiğiniz merdivenleri bir sanat eserine dönüştürün.