Fenerbahçe 4 isimle yollarını ayırıyor

Fenerbahçe 4 isimle yollarını ayırıyor
5 Nisan 2012 11:57

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman gelecek sezonun kadrosunu şekillendiriyor. İşte ilk etapta gözden çıkarılan isimler…

Fenerbahçe’nin teknik adamı Aykut Kocaman gelecek sezonun kadrosunu şekillendiriyor. İşte ilk etapta gözden çıkarılan isimler…

 

Süper Lig’de lider Galatasaray’ın takipçisi Fenerbahçe’de play-off hazırlıkları devam ederken, bir yandan da gelecek sezon için ciddi bir temizlik operasyonunun son rotuşları planlanıyor.

 

Sabah Gazetesi’nde yer alan habere göre; sarı-lacivertlilerde hem teknik direktör Aykut Kocaman’ın hem de yönetimin isteğiyle bazı futbolcuların takımdan ayrılması çok yüksek ihtimal…

 

İşte operasyonun ayrıntıları…

 

1- YA KABUL ET YA GİT EMRE

 

Fenerbahçe’de şüphesiz en önemli konu, Emre Belözoğlu’nun biten sözleşmesi. Yönetimin, yıllık 3.5 milyon Euro alan futbolcuya seneliği 1.5 milyon Euro’dan iki yıllık kontrat teklif edeceği ifade ediliyor. Atletico Madrid ile söz kesen tecrübeli futbolcunun bu rakamı kabul etmemesi halinde, yollar ayrılacak.

 

2- GÖKHAN’A ELVEDA

Kocaman’ın antrenman performansından memnun olmadığı Gökhan Gönül de, topun ağzındaki isimlerden biri… Gökhan’ın ligin kalan kısmında bu tavrını değiştirmemesi halinde, bonservis bedelinin düşüklüğüne bakılmadan milli futbolcu Avrupa’da bir takıma gönderilecek.

 

3- TALİP YOK AMA

Semih Şentürk, Aykut Kocaman’ın gelecek sezon kadroda düşünmediği en net isim. Ancak bu futbolcuya da talip bulunmaması, en büyük sıkıntı. Semih’in aldığı yıllık 1.9 milyon Euro, sarı-lacivertlileri bu oyuncuyu elden çıkarma konusunda zorlayan en büyük etken.

 

4- BİLİCA’YA EL VEDA

Fenerbahçe yönetimi, Brezilyalı Fabio Bilica’ya kesin olarak sözleşme önermeyecek. Bunun yanı sıra sözleşmesi bitenler arasında sadece Mert’e sözleşme önerileceği kesinleşirken, diğerlerinin durumunun ligin kalan bölümündeki formlarına göre belli olacağı ifade edildi.

 

MEHMET TOPAL LİSTEBAŞI

Takımda giden oyuncuların çok olmasıyla sezon sonu çok fazla da sirkülasyon yaşanacak. Aykut Kocaman’ın transfer listesinin bir numarasında Valencia’nın Türk yıldızı Mehmet Topal bulunuyor. Bunun yanı sıra Werder Bremen’den Mehmet Ekici ve Kayserispor’un sol beki Hasan Ali Kaldırım da sarı-lacivertlilerin kadrosuna katmak istediği diğer yıldız adayları.

 

SORUN VARSA DA BİLMİYORUM!

Fenerbahçe’de iki haftadır forma giyemeyen Emre Belözoğlu, Aykut Kocaman ile hiç bir sorununun olmadığını söyledi.  Emre, A.Madrid’e transfer olacağı iddialarını yalanlarken, “Hocamla aramda bir sorun yok, varsa da ben bilmiyorum. Başka bir takıma gitmek gibi bir düşüncem olmadı. Maçlar bittikten sonra yönetimle konuşuruz” dedi.