FB'nin yeni transferi Emre Belözoğlu İstanbul'da

FB'nin yeni transferi Emre Belözoğlu İstanbul'da
1 Şubat 2013 11:34

Fenerbahçe’nin, İspanya’nın Atletico Madrid takımından transfer ettiği Emre Belözoğlu İstanbul’a geldi.

 

 

 

 

 

Fenerbahçe’nin, İspanya’nın Atletico Madrid takımından transfer ettiği Emre Belözoğlu İstanbul’a geldi. Eşi, çocuğu ve menajeri ile birlikte toplam 14 bavulla Sabiha Gökçen Havalimanı’na gelen Emre Belözoğlu’nu çok sayıda taraftar tezahüratlarla karşıladı. Emre’ye sevgi gösterisinde bulunan taraftarların, Aziz Yıldırım ve yönetim aleyhine tezahüratlar yapması da dikkat çekti.

Emre Belözoğlu, havalimanından ayrılırken kendisine gösterilen yoğun ilgi nedeniyle zor anlar yaşadı. Havalimanında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan tecrübeli futbolcu, tekrar yuvasına döndüğü için mutlu olduğunu belirtirken, Aykut Kocaman’la arasında bir sıkıntı bulunmadığını da açıkladı. Emre Belözoğlu, “Tekrar yuvama dönmem benim için tarif edilemez bir mutluluk. Bana tekrar şans veren kulübüme çok teşekkür ediyorum. Elimden geldiğince bu kulübe, 4 sene önce temsil ettiğim gibi yine aynı şekilde hizmet etmeye çalışacağım” diye konuştu. Taraftarın havalimanında kendisine gösterdiği ilgiye de değinen Emre, “Ben bu yoğun ilgiyi hak edecek bir şey yapmadığımı düşünüyorum. Bu soğukta buraya kadar gelerek bana destek verdikleri için teşekkür ediyorum. 4 sene önce buraya gelirken nasıl duygulara sahipsem, bugün de aynı duygularla geldim. Beni çok duygulandırdılar. Bunları hak ettiğimi düşünmüyorum” dedi.

Transfer süreciyle ilgili bir soru üzerine Emre Belözoğlu, “3 gün önce oldu. Yarın hocamla beraber geniş kapsamlı bir basın toplantısı yaparız. Benim için verilecek karar çok zor değildi. Buradan gitmem hem benim adıma, hem de kulübüm adına nasıl hayırlı olduysa, buraya gelmem için de aynı şeyi düşünüyorum. Şimdi birliktelik ve birbirimize sarılma zamanı. Elimden geldiğince bu kulübün başarısı için mücadele edeceğim. Benden beklenen neyse onu vereceğim” ifadesini kullandı.

Aykut Kocaman ile hiçbir sıkıntısı bulunmadığını da vurgulayan tecrübeli oyuncu, “Hocamla konuştuk zaten. Dediğim gibi şimdi birbirimize sarılma zamanı” dedi. Emre Belözoğlu, yarın sabah Reto Ziegler ile birlikte sağlık kontrolünden geçecek.