Fatih Terim; Telafi edeceğiz

Fatih Terim; Telafi edeceğiz
24 Ekim 2012 09:05

G.SARAY Teknik Direktörü Fatih Terim, Cluj maçının ardından yaptığı basın toplantısında şanssızlıklardan dert yanarken, 3 maç sonunda sadece 1 puanda olmalarına karşın tur atlayabileceklerini söyledi:

“Hava ve saha şartları nedeniyle oldukça ilginç bir maç oldu. Bu şartlar, kapanan ve 1 puana razı olan takımlar için ideal. Futbol oynamak için uygun bir alan bulsak, razıydık. İkinci yarıda sol kanat biraz böyleydi ama ilk yarıda böyle bir bölge de yoktu. Avrupa’da her yerde yağmur yağıyor. Seyredin hiçbir şey yok. Bizde ilk kez yağmur yağıyor, rezalet bir ortam.
 
‘DİDİNDİLER’
 
Bazen izahı zor şeyler oluyor. Oyuncularım çok uğraştılar, didindiler ama olmadı. Son dakikada bile Burak’la öne geçebilirdik, olmadı. Artık burada yapamadığımızı dışarda yapmak zorundayız. Kazansaydık, rakibimiz bizi yenme mecburiyeti hissedecekti. Şimdi beraberlik de onlara yarar.
 
Neyi denesek olmadı. Kelime olarak, ilginç, enteresan, komik, basit… Yediğimiz gol için bunların dışında bir kelime bulmak lazım. Şimdi grupta 3 maçımız var. Toplam 7 puan toplasak, bizi üst tura götürür mü, sanmıyorum. Uğraşacağız, deneyeceğiz, inanıyoruz. Belki bir gün bizim vurduğumuz çarpıp girer. Olmayacak şeyler olur. Yeter ki biz tekrardan bir araya gelip oynamaya başlayalım. Herkesle başa çıkarız inşallah.
 
‘TELAFİ EDECEĞİZ’
 
Bazı oyuncularımızın aramıza geç katılması, bazılarının hazır olmaması, birçok oyuncumuzun milli takım arasında gidip gelmesi, sakatlıklar derken bir sıkıntı söz konusu. Geçen sene haftada 4 gün taktik idmanı yaparken, şimdi 1 bile yapamıyoruz, bu çok önemli faktör. Çok puan kaybettik ama bunları telafi edeceğiz. Sistemimiz de geçen seneki gibi işlemeye başlayacak.
BU bunalımdan, sıkıntıdan en az zararla çıkmak da önemli bir maharet. Biz şimdi onu yapmaya çalıyoruz.”