Fatih Terim galatasaray'ın divan kurulu toplantısında konuşacak

Fatih Terim galatasaray'ın divan kurulu toplantısında konuşacak
13 Şubat 2013 12:24

Galatasaray Kulübü’nün aylık divan toplantısı bugün saat 13.30’da Galatasaray Lisesi’nde yapılacak.

 

 

 

Şubat ayı divan toplantısının ayrı bir özelliği var; Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in, aynı zamanda bir divan üyesi olarak konuşma yapacak olması. Terim yapacağı konuşmada Galatasaray’ın futbol alt yapısı, akademisi ve geleceğe yönelik planlarını anlatacak. Galatasaray’da uzun vadeli bir alt yapı organizasyonuna giren ve bunun planlamasını yapan Fatih Terim, göreve geldiğinden beri alt yapıyı kendine bağlamış ve yeni yapılanmayı sürdürmüştü. Fatih Terim, divanda yapacağı konuşmada Metin Oktay Tesisleri’nde futbolun alt yapısında neler yapıldığını ve önümüzdeki yıllar içinde nasıl bir yükseliş içinde olacağını anlatacak.

Fatih Terim’in divanda yapacağı konuşma merakla beklenirken, Terim’in isteği üzerine Divan Başkanlığı toplantıyı medyaya kapadı. Divan Başkanı İrfan Aktar, Terim’in yapacağı konuşmanın çok önemli olduğunu belirterek, “Hocamızın yapacağı açıklamalar bizler için çok önemli. En ufak bir şekilde spekülasyon konusu yapılmasın istiyoruz” açıklamasını yaptı.

Ancak Galatasaray’ın Divan toplantısını izleyecek divan üyesi gazeteciler için ise nasıl bir önlem alınacağı merak konusu iken, İrfan Aktar divan toplantısına üye oldukları için katılan gazetecilerin toplantıdan dışarıya bilgi sızdırmayacaklarına inandığını söyledi.