Fatih Eryılmaz’dan Kıbrıs Turizmine Büyük Katkı

Fatih Eryılmaz’dan Kıbrıs Turizmine Büyük Katkı
15 Ocak 2020 12:04

Fatih Eryılmaz Kıbrıs‘ta ve ülkemizin yetiştirmiş olduğu ender iş insanları arasında yer almaktadır. Yapmış olduğu yatırımlarda sadece kendi kazancını düşünmemekte olup bunun dışında diğer unsurlara da son derece dikkat etmekte olan ülkemizin yetiştirmiş olduğu değerlerden birisi olarak bilinmektedir. Kendisinin Türkiye içerisinde yapmış olduğu yatırımlar zaman zaman yerel TV kanallarında zaman zaman ise ulusal TV kanallarında yer almış bulunmaktadır. Türkiye içerisinde en başarılı olarak yapmış olduğu yatırımların turizm yatırımları olduğu bilinmektedir.

Bu yatırımların son derece başarılı olduğu herkes tarafından bilinmekte ve kabul edilmektedir. Türkiye içerisinde bu alanda yatırımlarının başarılı olmasının üzerine kendisi Kıbrıs turizmine de katkıda bulunmak istemiş ve bu ülkede yatırımlarını yapmaya karar vermiştir. Kıbrıs ülkesine yapılacak olan Turizm yatırımının en az 70 milyon dolar seviyelerinde olması planlanmaktadır. Bu şekilde bölge turizmine son derece büyük katkı sağlamayı planlamaktadır. Yapacağı dev yatırımlar neticesinde bölgeye gelen turistlere hizmet vermeyi planlamakta olan Fatih Eryılmaz bu noktada tüm araştırmalarını tamamlayarak gerekli yatırımın yapılması için gün saymaktadır.

Turizm alanında Kıbrıs son derece hızlı bir ülkedir. Ülkenin küçük olmasına rağmen yıllık turist miktarının birçok büyük ülkeye nazaran daha fazla olduğu bilinmektedir. Bu sebeple bu bölgede yapılacak olan kaliteli bir turizm yatırımının son derece başarılı olacağı tahmin edilmektedir. Yapacağı yatırım ile bölge halkının derdine derman olmayı planlayan genç yatırımcı binlerce kişinin iş sahibi olması noktasında bir çalışma yapmaktadır.

Turizm alanında dünyanın sayılı merkezlerinden birisi olan Kıbrıs içerisinde yapılacak olan değerli bir yatırımın neticesinde bu yatırımdan bölge halkının istifade etmesi mümkündür. Bölge halkının yanı sıra yatırımcının da bu bölge içerisinde yapılacak olan yatırımdan zarar görme ihtimali bulunmamaktadır. Bu ülkeye dünyanın dört bir tarafından gelmekte olan misafirlerinde iyi bir şekilde ağırlanması da ülkenin potansiyelini yükseltmekte olan değerler arasında bulunmaktadır. Bu sebeple Fatih Eryılmaz tarafından yapılacak olan yatırımın faydasının sadece bir tarafa değil genel olarak büyük faydası bulunduğu bilinmektedir. Bu çerçevede oldukça iyi bir yatırım olacaktır.