Fatih Erbakan: Çok büyük tepki oldu, Erdoğan’a destek olmayacağız

Fatih Erbakan: Çok büyük tepki oldu, Erdoğan’a destek olmayacağız
24 Mayıs 2022 13:47

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, ‘Kılıçdaroğlu ile Erdoğan 2. tura kalırsa Erdoğan’a destek veririz’ açıklaması nedeniyle partisinin teşkilatlarından ve üyelerinde tepki geldiğini söyledi. “Biz böyle bir şey olsa bile Erdoğan’a destek olmayacağız deme noktasına geldik” diyen Erbakan, “İki tarafı da desteklememe yolu daha hayırlı olacak” ifadelerini kullandı.

 

 

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, cumhurbaşkanlığı seçiminde CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2. tura kalması halinde Erdoğan’ı da desteklemeyeceklerini açıkladı.

Haber Global’de Buket Aydın’ın sorularını yanıtlayan Erbakan’a, daha önce yaptığı ‘Kılıçdaroğlu ile Erdoğan ikinci tura kalırsa Erdoğan’ı destekleriz’ açıklaması soruldu.

Erbakan, açıklamasında, “‘Kılıçdaroğlu ile Erdoğan kalırsa Erdoğan’a destek veririz’ demiştik ama başımıza gelmeyen kalmadı. Bu konuda rahatsızlıklar oluştu” dedi.

“Biz böyle bir şey olsa bile Erdoğan’a destek olmayacağız deme noktasına geldik” diyen Erbakan, “Teşkilatlarımızdan ve üyelerimizden tepki geldi. Bu kadarını biz de beklemiyorduk. İki tarafı da desteklememe yolu daha hayırlı olacak” ifadelerini kullandı.