Faruk Demir, CHP Çankaya aday adayı

Faruk Demir, CHP Çankaya aday adayı
13 Eylül 2013 13:35

CHP eski Ardahan Milletvekili, Türk halk müziği sanatçısı Faruk Demir, Ankara’da Çankaya Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı.

 

 

Aynı zamanda CHP Parti Meclis Üyesi Faruk Demir, bugün Ardahan CHP İl Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenledi. Demir, toplantıda Çankaya Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı. CHP adayının Çankaya’da kazanmasının neredeyse kesin olduğunu iddia eden Faruk Demir, “Çankaya’da bir seçim değil adeta bir atama yapılmaktadır. Ben ya da kim olursa olsun. Parti kimin adaylığına karar verirse o, o gün belediye başkanıdır. Bize en yakın olan Ak Parti ile aramızda neredeyse yüzde 80’lik bir makas var. Bu farkın kapatılması mümkün değil. Gerçekçi olmak gerekirse, bizim Sultanbeyli’nde bu makası kapatmamız ne kadar zor ise Ak Parti veya herhangi bir partinin Çankaya’da CHP ile olan makası kapatması rakamsal olarak imkansız. Bizde bu anlamda adaylığımızı açıklıyoruz. Faruk Demir’in aday olduğu taktirde, CHP seçimi yüzde 80 ile alacak” dedi.

Aday adaylığını memleketi Ardahan’da açıklamaktan mutluluk duyduğunu kaydeden Demir, bölgedeki CHP teşkilatlarından destek beklediğini söyledi.

 

 

a2af5cb0f0260daedfb0250d3275b587

 

b3351a6a12ac1cea13f7a4a5d97e63ca