Fahrettin Koca cenazeye ‘gizli’ katılmış!

Fahrettin Koca cenazeye ‘gizli’ katılmış!
15 Mart 2021 10:35

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın dün 30 kişi sınırının aşıldığı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun annesinin cenaze törenine gizlice katıldığı ortaya çıktı. Koca, 22 Şubat’ta YÖK Başkanı Yekta Saraç’ın babası Muhammed Emin Saraç’ın cenazesine katılmış, tören aşırı kalabalık olduğu ve tedbirlere uyulmadığı için eleştirilmiş, ardından da özür dilemişti. Bu olayın ardından dün düzenlenen cenazeye dair ajansların geçtiği haberlerde Koca’nın adına protokol listesinde yer verilmedi. Ancak Twitter’da yapılan bir paylaşımda törene katıldığını gösteren fotoğraflar yer aldı.

 

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun annesi Servet Soylu’nun vefatı ardından dün düzenlenen cenaze töreninde, İçişleri Bakanlığı’nın korona virüsü tedbirleri genelgesine uyulmadı. Cenazeler 30 kişiyle sınırlandırılmasına rağmen törene yüzlerce kişi katıldı.

 

YÖK Başkanı Yekta Saraç’ın babası Muhammed Emin Saraç’ın cenaze töreninde ortaya çıkan görüntülerin ardından “öngöremedim” diyerek özür dileyen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın dünkü törenine katıldığı ise AA, İHA ve DHA tarafından geçilen cenaze haberlerinin hiçbirinde yer almadı.