Evliliğin İlk Adımını Yatta Atın!

Evliliğin İlk Adımını Yatta Atın!
11 Ocak 2022 17:35

Bazı işler vardır ki, insan hem gurur hem de huzur verir. Erdoğan Kaptan Denizcilik firması olarak biz de yatta evlilik teklifi hizmetlerimiz ile bu duyguları aynı anda hissediyoruz. Siz de sevdiğiniz kadına yapacağınız evlenme teklifini yatlarımızda gerçekleştirerek heyecanımıza ortak olabilirsiniz. Kiralık yat ve teknelerimizde yılın 12 ayı evlenme teklifi konseptimizden faydalanabilirsiniz.

 

 

Evlilik, insan hayatında bir dönüm noktasıdır. Hem çok heyecanlı hem maceralı hem de duygu dolu bir serüvendir. Siz de bu serüvene kalbinizde aşkını taşıdığınız insanla atılmak istiyorsanız öncesinde onun da gönlünü almalısınız. Kadınlar evliliğe karar verdikleri, sevdiği kişiye ‘evet’ dediği anı unutmak istemezler. Siz de bu anı ölene dek hafızalara kazımak istiyorsanız firmamızın kiralık yatlarında evlilik teklifi edebilirsiniz. Uygun fiyatlarımızda pek çok karşılama konseptine de sahip olabilirsiniz.

 

Sürpriz Doğum Günü Partisi ile Sevdikleriniz Mutlu

 

Sürpriz bir doğum günü partisi ile kim mutlu olmaz ki? Elbette herkes mutlu olur. Siz de sevdiğiniz insanların en özel gününü İstanbul boğazı ile taçlandırmak istiyorsanız firmamızın yatta doğum günü hizmetini temin edebilirsiniz. Yatta ya da teknede doğum günü partileri son zamanların en popüler konseptleri arasındadır. Siz de unutulmaz bir hediye armağan etmek için bu hizmetten uygun fiyatlar kapsamında faydalanabilirsiniz.

Doğum günü hizmet kapsamında Erdoğan Kaptan Denizcilik olarak süsleme, karşılama, çiçek buketi, yemek, fotoğraf, lazer gösterisi ve pasta konseptlerimizi sizlere sunuyoruz. Bu paketlerin her birini ek hizmet olarak alabilirsiniz.

 

İstanbul’da Şahane Bir Gezi İçin Kiralık Yat

 

Erdoğan Kaptan Denizcilik olarak amacımız İstanbul’un güzelliklerini daha yakından sizlere gösterebilmek. Kız kulesi, boğaz, Haydarpaşa ve daha fazlasını genelimiz uzaktan görmüşüzdür. Ancak, bu doğa güzelliklerini daha yakından görmek ve denizin verdiği huzuru içinizde hissetmek istiyorsanız kiralık yat İstanbul hizmetimizden faydalanabilirsiniz.

Şehrin gürültüsünden uzakta bir kahvaltı, akşamın serinliğinde mis gibi akşam yemeği yemek firmamız sayesinde artık hayalde kalmayacak. Siz de makul fiyatlarımızla kiralık yat temin etmek istiyorsanız firmamızla görüşerek istediğiniz zamana rezervasyon oluşturabilirsiniz.

2