Evde Kan Alma Öncesi Hazırlık Aşaması

Evde Kan Alma Öncesi Hazırlık Aşaması
26 Temmuz 2021 14:53

Evlerde yapılan ve kişilerin hastane ortamına gitmesine gerek kalmadan evde kan alma hizmetini bulunduğu ortamda yaptırabildiği hizmette genel olarak bir ön hazırlık gerekmez.

 

 

Kan tetkikinin çeşidine göre randevu esnasında açlık, tokluk, idrar gibi ön hazırlık gerekliliği randevu alınan merkez tarafından hastaya verilir. Bu nedenle ön hazırlık gerektirmeden randevu alınarak evde kan alma kolaylıkla gerçekleştirilen bir pratik hizmet niteliğindedir.

Evde Kan Alma Nedir?

Hastaneye gitmesi mümkün olmayan ya da farklı bir ortama taşınması güç olan kişilerin tetkikleri için günümüzde sıklıkla kullanılan evde kan alma hizmetleri mevcuttur. Bu hizmetlerden yararlanmak için hastanın durumunu belirtmesi adına randevu alması önem taşır.

Uzman bir kişi tarafından evde alınan kan numuneleri uygun koşullarda saklanarak sağlık kuruluşlarına gönderilir. Uzman hekim değerlendirmesine sunulan raporlardan sonra hasta için erken tedavi süreci hızlı bir şekilde başlatılır.

Evde Kan Alma Kimlere Uygulanır?

Evde kan alma hizmeti genel olarak yatalak ve başka bir alana taşınması güç olan kişilere uygulanır. Bazı durumlarda sağlık kuruluşuna gitmek istemeyen kişilere özel istekle de bu hizmetten faydalanma imkânı verilir.

Evde kan alma hizmeti randevu sistemiyle çalışmasından dolayı hizmet alabilmek için mutlaka randevu alınması önem taşır.

Evde Kan Alma Fiyatları

Mobil ekiplerin bulunduğu evde kan alma hizmeti günümüzde farklı fiyatlarla hizmet vermektedir. Bu durumun en önemli nedeni ise gidilecek olan konum, test sayısı gibi detayların farklı olmasıdır.

Fiyatların daha uygun olması için İstanbul laboratuvar gibi güvenilir merkezlerden randevu alırken mutlaka bulunulan konuma yakın bir merkez tercih edilmelidir. Randevu alınırken testlerin neler olduğu ve rahatsızlık hakkında detaylı bilgi verilmesi sürecin hızlı bir şekilde ilerlemesine yardımcı olacaktır.

İstanbul Laboratuvar Hizmetleri Nelerdir?

İstanbul laboratuvar hizmetleri sıklıkla kullanılan ve hastaların beklentilerini en üst düzeyde karşılayabilen bir sağlık kuruluşudur. Hizmetleri arasında checkup, ultrason gibi tetkiklerin yanı sıra radyoloji ve laboratuvar teknolojileri de bulunur.

Uzman hekimlerin hizmet verdiği merkezde işlemlerin hızlı olması ve kalite belgelerinin bulunması da en büyük avantajlar arasında yer alır.

Labistanbul İstanbul Laboratuvar Hizmetlerini Neden Tercih Etmeliyim?

Verdiği kaliteli hizmet ve uzman hekim kadrosuyla İstanbul laboratuvar tüm hizmetlerde beklentileri en üst seviyede karşılar. İşlemlerin hızlı bir şekilde neticelenmesi ve uzman hekimlerin yer aldığı bir hizmet kalitesi sağlamasından dolayı tercih edilen laboratuvar hizmetleri arasında üst sırada yer alır.

Checkup konusunda ilk kalite belgesini kazanan firma olarak gündemde bulunan laboratuvar hizmetleri günümüzde kaliteli hizmetlerinden dolayı tercih edilmeye devam eder.

Spermiogram Testi Nedir?

Sperm sayısı ve kalitesi hakkında bilgi veren spermiogram testi fiyatı düşünülmeksizin önemli bir testtir. Sperm testi erkeklere uygulanırken çocuk sahibi olamayan çiftler için büyük önem taşır.

Bu test sayesinde spermlerin durumu hakkında detaylı bilgi alınarak gerekli bir tedavi söz konusu ise erken dönemde başlanıp tanı kolaylıkla konabilir.

Spermiogram Testi Kimlerden İstenir?

Çağın en güvenilir testlerinden biri olan spermiogram testi sperm sayısı ve kalitesi hakkında bilgi veren önemli bir testtir.

Çocuk sahibi olmak isteyen erkeklere uygulanan bu test erken dönemde tedavi imkânı sunmanın ve Spermiogram testi fiyatı yanı sıra altta yatan nedenlerin araştırılması için bilgi verir niteliktedir. Bu nedenle çocuk sahibi olmak isteyen ya da olamayan çiftler için önemli bir yeri mevcuttur.

Spermiogram Testi Fiyatları

Her kuruluşta olduğu gibi tetkiklerin fiyatlandırması değişkenlik gösterebilir. Test öncesinde randevu alınması bu bağlamda önem taşır. Spermiogram testi fiyatı içinde bu değişkenlik söz konusu iken özel bir test olmasından dolayı ücretli bir şekilde merkezler tarafından yapılır.