Evde çektiği film başına bela oldu

Evde çektiği film başına bela oldu
6 Eylül 2012 16:17

İspanya’da sosyalist bir kadın politikacı, kendi kendine çektiği pornografik içerikli film internete sızınca zor durumda kaldı.

El Mundo gazetesinin haberine göre, Sosyalist İşçi Partisi’nden Toledo kenti Belediye Meclisi Üyesi olan Olvido Hormigos Carpio, çırılçıplak halde yatağında kendi kendini tatmin ettiği görüntüleri kocasına izletmek için videoya kaydetti.

Carpio, Youtube’a sızması üzerine partisini ve ailesini daha fazla zedelememek için istifa kararı aldı. Ancak Carpio’ya partisi arka çıktı.

Sosyalist İşçi Partisi Genel Sekreter Yardımcısı Elena Valenciano twitter üzerinden Carpio’ya destek mesajları yolladı. “Bunun için istifa etme” “Olvido Hormigos’un arkasındayım” gibi tweet’leri ile Carpio’yu destekledi.

Bunun üzerine politikacı, kararını partisinden ve ailesinden gelen destek nedeniyle ertelediğini ve şu an hala düşünmekte olduğunu açıkladı.

Yanlış bir şey yaptığına inanmadığını belirten Carpio, “Öncelikle bu video benim evimde çekildi ve özeldi. Bu videonun yayılmasını istemezdim ve hiçbir suç işlemedim. Ancak Los Yebenes çok küçük bir köy” açıklamasında bulundu.

Youtube, evli ve iki çocuklu Carpio’nun başvurusu üzerine görüntüleri kısa bir süre sonra kaldırdı, ancak görüntüler internette binlerce kişi tarafından izlendi.