Evcil Hayvan Sahiplendirme İlanları Güvenilir midir?

Evcil Hayvan Sahiplendirme İlanları Güvenilir midir?
7 Ağustos 2021 17:50

Sokak ya da barınaklarda, kötü yaşam şartları altında olduğu gözlenen hayvanların, fotoğrafları ve özelliklerinin bulunduğu ilanlar verilerek evcil hayvan sahiplendirme ilanları verilir.

 

 

İlan açan kişi kullanıcılara e-posta adresi ya da gerekli durumlarda iletişim numarası verebilir. Sahiplendirme yapacak kişiler, herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmamaları için, sahiplendirme sözleşmesi yapmaları önerilir.

Geçici Sahiplendirme Yapılabilir mi?

İnternet üzerinde birçok evcil hayvan ilanları verilir.  Bu ilanlar sayesinde hayvan severler ya evcil bir hayvanı sahiplenebilir ya da sahip oldukları evcil hayvanlara yeni bir ev bulma arayışına girer.

Hasta olan, kötü hava şartlarına uyum sağlayamayan, sokakta yaşamaya alışamamış hayvanlar, belli süreliğine bakımlarının üstlenilmesi için, geçici sahiplendirme ilanlarından yararlanılarak, sahiplendirme yapılır.

Evcil Hayvan Almak İstiyorum Ne Yapabilirim?

Evcil hayvan sahiplenmek isteyen hayvan severler, sistem üzerinden verilen pet ilanları sayesinde, sahiplenmek istedikleri evcil hayvanı seçebilir. Web sitesi üzerinden tüm evcil hayvanların listesini görebilir, özelliklerini araştırabilir hem kendiniz hem de aileniz için bir sorumluluk ve empati kurma serüvenine katılabilirsiniz.

Evcil hayvan sahiplenmek istediğinizde; whatsapp üzerinden görüntülü arama isteyebilir, IBAN numarası ve hesap numarasına havale yapabilir, evcil hayvan ilanı eren kişinin ilan tarihine ve yapılan yorumları takip edebilirsiniz.

Sahiplenmek istediğiniz evcil hayvan ile aynı şehirde olmaya dikkat etmeli, kesinlikle kargo ve sigorta parası talep eden kişilerden uzak durmalısınız. Sahipleneceğiniz hayvanın sahibinden yer bildirimi ve sabit bir numara isteyerek, gerekli durumlarda evcil hayvan sahibiyle rahatlıkla iletişime geçebilirsiniz.

Kalıcı Sahiplendirme Nasıl Yapılır?

Kalıcı sahiplendirme, güvenilirliğini kanıtlamış www.ilankimden.com platformu üzerinden rahatlıkla yapılabilir. İlk olarak sisteme giriş yapılarak, üye hesabı açılması gerekir.

Üyelik işlemi gerçekleştirerek;

  • Web sitesi üzerinden bireysel üye ilanı verebilirsiniz.
  • Firmalara yorumlarda bulunabilir, soru/cevap alanını kullanabilir, merak ettiğiniz konulara cevap bulabilirsiniz.
  • Web sitesi üzerinden kurumsal üye olarak firma tanıtımını yapabilir, ürünlerinizi site üzerine ekleyerek satış yapabilir, üyelerden gelen soruları cevaplayabilirsiniz.

Web sitesi üzerinden takip edeceğiniz ilanlarda; evcil hayvanların resimlerini ve özelliklerini görebilir, karşı taraf ile iletişime geçebilirsiniz. Aynı şekilde sahiplendirme işlemi yapacağınız zaman; evcil hayvanınızın tüm bilinen özelliklerini ve özel mesajınızı iletebilirsiniz.