Etkileyici Dudak Yapısına Ulaşmak Çok Kolay

Etkileyici Dudak Yapısına Ulaşmak Çok Kolay
18 Mart 2022 21:14

Dudak yapısı, yüzün görünümünü etkileyen oldukça önemli bir bölge. Özellikle de kadınlar, çok daha diri ve hacimli dudaklara sahip olmak istiyor. Bu aşamada en etkili sonuçları elde etmek isteyenler, Dr. Eda Kibar ve ekibi tarafından gerçekleştirilen Eskişehir dudak dolgusu uygulaması ile beraber yüz yapılarına en uygun dudaklara sahip olabiliyorlar.

 

Son derece ince bir yapıya sahip olan dudaklar, birbirinden farklı nedenlerden dolayı sahip olduğu formu kaybedebileceği gibi doğuştan da yüz yapısıyla orantılı olmayan bir forma sahip olabilir. Birçok kadın da dudaklarının istediği forma ulaşması adına ilk aşamada kozmetik ürünlerinden yardım alıyorlar. Ancak bu ürünler yalnızca kısa süreli bir etkiye sahip. Dudaklarını profesyonel isimlere emanet ederek şekillendirmeyi tercih edenlerin sayısının artış göstermesi ile beraber, dudak dolgusu Eskişehir konusundaki araştırmalarda da gözle görülür bir artış ortaya çıktı. Tabi ki dudak dolgusu ile alakalı çalışmalar artış gösteriyor olsa da bu aşamada adımların doğru şekilde atılmasının önemi son derece büyük. Dudak yapısındaki mukozanın yenilenmesi aşamasında adımlar hyalüronik asit kullanılarak ne kadar doğru şekilde atılırsa, elde edilecek olan sonuçlar da o denli başarılı olacaktır. Her ne kadar günümüzde birbirinden farklı dolgu yöntemi ile dudaklarını şekillendirmek isteyen kişilerin sayısında artış olsa da bu aşamada önemli olan şeylerin başında yapılacak dolgu tekniğinin yüz ile uyumlu olması gelmektedir.

 

Aksi durumda yapılacak olan dudak dolgusu Eskişehir uygulaması sırasında teknikler ne kadar başarılı uygulanıyor olursa olsun fark etmez, asla istenilen güzel ve etkileyici görüntünün ortaya çıkması sağlanmayacaktır. Dudaklarında en iyi görüntünün ortaya çıkmasını isteyen kişilerin bu aşamada mutlaka doğru isimler ile iletişime geçmeleri gerekmektedir. Dudağın orijinal yapısına sadık kalınarak yapılacak olan uygulama ile beraber hem dudakta yapay bir görüntünün ortaya çıkması engellenmekte ve hem de doğru dolgu malzemeleri kullanılarak daha kalıcı sonuçların elde edilmesi mümkün olmaktadır.

Dudak Dolgusu Uygulaması Sonrası Nelere Dikkat Edilmeli?

Dolgu yapılacak alanın dikkatlice incelenmesi ve nasıl bir görüntünün ortaya çıkması istendiğinin belirlenmesi sonrasında kısa bir süre içerisinde Dr. Eda Kibar tarafından Eskişehir dudak dolgusu uygulaması yapılmaktadır. Uygulamanın yapılmasından sonra 2 ila 3 gün boyunca dudaklarda ödem olması son derece normaldir. Aynı zamanda bir haftalık süre boyunca, aşırı sıcak içecek tüketilmesi, alkol kullanımı ve öpüşme ise yasaklar listesinde yer almaktadır. Dudağında sürekli olarak uçuk çıkan kişiler için de dolgu işlemi sonrasında kullanılması adına uzman tarafından uçuk önleyici ilaçlar kişilere sunulur. Bunların iki üç gün kullanılması ile beraber dolgunun dudağa tam olarak yerleşme süreci sorunsuzca tamamlanmış olacaktır.

 

Dudak Dolgusunun Etkisi Ne Kadar Sürer?

İlk olarak dudak dolgusu Eskişehir uygulamasına başlandığı zamanlarda dolgu malzemesi daha sert bir yapıdaydı. Bundan dolayı da hem etkisi daha kısa sürüyor hem de dudak yapısında topaklanmalar meydana geliyordu. Günümüzde ise artık uzmanlar çok daha yumuşak dolguları dudak için kullanmayı tercih ediyor. Böylece dudak yapısında herhangi bir bozulma durumu söz konusu olmuyor.

 

Bununla beraber yapılacak olan dudak dolgusu Eskişehir uygulamasında dolgunun dudakta kalma süresi ise dudağın yapısına bağlı olarak 8 ila 12 ay olacaktır. İkinci dolgunun yapılması sonrasında ise süre 1 ila 1.5 yıla kadar uzayacaktır. Hiçbir sorunla karşılaşmadan kısa bir süre içerisinde istediği dudak yapısına ulaşmak isteyen herkes, Eskişehir dudak dolgusu uygulaması konusunda uzman Dr. Eda Kibar ile iletişime geçmek için https://dredakibar.com/blog/eskisehir-dudak-dolgusu  adresini ziyaret edebilirler.