Ertuğrul Özkök isifa etti!

Ertuğrul Özkök isifa etti!
1 Mart 2012 08:17

CNN Türk’te yayınlanan “Tarafsız Bölge” programında kızılca kıyamet koptu. Can Ataklı’nın gündeme getirdiği iddia üzerine canlı yayına bağlan Aydın Doğan, Özkök’e “Eğer doğruysa şerefsizdir ve ahlaksızdır” dedi.

Yaşanan olaylar üzerine bugün Ertuğrul Özkök istifa etti.

İşte Özkök’ün istifa mektubu

CNN Türk’te yayınlanan “Tarafsız Bölge” programında kızılca kıyamet koptu. Can Ataklı’nın gündeme getirdiği ‘Ertuğrul Özkök ve Zafer Mutlu 28 Şubat döneminde şantajla Turizm Bakanı Bahattin Yücel’i istifa ettirdi!’ iddiası adeta bomba etkisi yarattı .İddia üzerine canlı yayına bağlan Aydın Doğan, Özkök için  “Eğer doğruysa şerefsizdir ve ahlaksızdır” dedi.

 

Yaşanan olaylar üzerine bugün Ertuğrul Özkök istifa mektubunu Aydın Doğan’a köşesinden verdi….

 

 

İşte Özkök’ün istifa mektubu

 

Sayın Aydın Doğan

AYDIN BEY, bu yazı, 18 yıllık patronuma dilekçemdir.

 

Dün gece bir televizyon kanalında, bana atılan bir iftiraya cevap vermek üzere bu televizyon kanalına bağlanmışsınız. Size her zamanki saygımla bir kez daha teşekkür ediyorum. Orada böyle bir olayın olmadığını söylemişsiniz.

 

Bu arada da “Ertuğrul Özkök böyle bir şey yapmışsa şerefsizdir” demişsiniz.

 

Çok haklısınız. Doğru şerefsizdir.

 

İSTİFA MEKTUBUMU SUNUYORUM

Şimdi hayatımın en önemli yıllarını verdiğim Hürriyet’e ve size karşı olan sevgim ve saygım nedeniyle açık tarihli bir istifa mektubu sunuyorum.

 

Benim elimde eski Turizm Bakanı Bahattin Yücel’le ilgili bir yolsuzluk dosyası yoktu. Olsaydı derhal yayınlardım. Bahattin Yücel’e böyle bir şeyi söylemedim. Zafer Mutlu ile aramda böyle bir konuşma geçmedi. Ama Bahattin Yücel “Evet Ertuğrul Özkök bana böyle bir şey söyledi” derse, bu istifa mektubumu o an yürürlüğe koyunuz.

 

Bunun karşılığında 25 yıldır çalıştığım Hürriyet gazetesinden tek kuruş hak talep etmeyeceğim. Ve gazeteciliği hayatımın sonuna kadar bırakacağım.

 

Saygılarımla.

 

Ertuğrul Özkök