ERP Eğitimleri

ERP Eğitimleri
28 Kasım 2021 21:31

Günümüzde Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) sistemlerini, çoğu kuruluş kullanmaktadır. Doğru şekilde yapılan bir ERP uygulaması, kuruluşun üretkenliğini artırabilir ve büyümesi için temel oluşturabilir. Eğer bu uygulamanın eğitimi eksik kalırsa, yapılan maliyetler boşa gider. ERP eğitimleri, yüksek öncelik verilmesi gereken bir konudur. İşte ERP eğitimi hakkında gerçekler…

 

 

  • Bütçenin %7’sini ERP projeleri için eğitime ayıran kuruluşlar, bütçenin %4’ünü eğitime ayıran projelerden daha başarılı olur.
  • Günlük iş süreçlerine, eğitimi entegre eden kuruluşlar, ERP çözümlerinden en iyi faydayı elde eder.
  • ERP’nin ilk aşamalarından sonra sınıfının en iyisi olan kuruluşlar eğitime geçiyor.

En baştan ERP eğitimleri başlamalıdır ve sistem tamamen uygulanana kadar devam etmelidir. Çevrimiçi eğitim, uygun maliyetli eğitim için en iyi çözümdür. Böylece zamandan, emekten ve paradan tasarruf sağlar. ERP eğitimini uygulamanın faydaları şu şekilde sıralanır:

1.      Başarılı Sistem

Bazı kuruluşlar eğitime gerek olmadığını düşünür. Bu yüzden ERP sistemi kullanılmaz bir hale gelir. Bu sistemin başarılı bir şekilde uygulanması için eğitime öncelik verilmelidir.

2.      Çalışan Verimi

Doğru bir şekilde verilen ERP eğitimleri, çalışanların işlerini daha yetkin ve verimli yapmalarına yardımcı olur. Daha az para, zaman ve kaynak kullanılarak daha kaliteli işler ortaya çıkar.

3.      Maliyet ve Zaman Tasarrufu

Etkin bir eğitim alan çalışanlar, ERP sistemini daha etkin kullanır. Böylece çalışanlar, maliyetleri düşürebilir ve zamandan tasarruf sağlayabilir.

4.      Azalan Risk

Kuruluştaki herkesi doğru bir şekilde eğitmek, tüm çalışanların aynı verileri kullanmasını sağlar. Bu, süreçlerde insan hatasını en aza indirir. Böylece daha kaliteli veriler üretilir.

Unutmayın, yeni fabrika kurma danışmanlığı konusunda da oldukça yetkin UnoPro, Akademik, profesyonel yöneticilik, girişimcilik ve sanayicilik bilgi ve tecrübesine sahip Türkiye’nin tek eğitim ve danışmanlık kurumudur. Kurumsal firmalardan KOBİ ve küçük işletmelere kadar her segmentten üretim firmasındaki üretim yönetimi bilgi ve tecrübesine sahip olan UnoPro, Türkiye’nin ilk yerli ve milli Model Fabrika’sında sanayinin yalın ve dijital dönüşümü için size özel hazırlanmış eğitim müfredatı ile önce yalınlaşmanıza ve daha sonra Endüstri 4.0’a uygun bir şekilde dijitalleşmenize yardımcı olur. Hemen iletişime geçin!