Erdoğan'ın varisi değilim

Erdoğan'ın varisi değilim
10 Ekim 2012 19:34

HAS Parti eski başkanı, yeni AKP Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, CNN Türk’te canlı yayına katıldı.

 
AKP Genel Başkan Yardımcısı olduktan sonra ilk defa konuşan Kurtulmuş, Şirin Payzın’ın sorularını yanıtladı.

Kurtulmuş, Erdoğan’ın varisi olmadığını söyledi. Demokrasilerde varislerin olmayacağını belirten Kurtulmuş; “Numan Kurtulmuş olarak da biz böyle bir talebin içinde siyaset yapmayız. Allah şahit böyle bir şeyi zihnimin ucundan dahi geçirmem.” diye konuştu.


Kurtulmuş’un açıklamalarından satır başları;

 
Teröristlerle kucaklaşma görüntüleri hiçbir fayda sağlamaz ancak bu sürece en büyük katkıyı sağlayacak olanların BDP’liler olduğunu düşünüyorum. Bu, müzakereyle olacak tartışmayla olacak.
 
Başbakan’ın bu tepkisinin ardından belki de ikinci bir Oslo süreci başlar.
 
‘İKNA EDİN BİZE DE GELDİN’ DEDİ
 

2007 seçimlerinden önce Sayın Başbakanımız bizi davet etti. Birkaç gün müsaade istedim. Sonraki günlerde yeğenimin düğünü vardı. O sırada kalabalık bir ortamda herkesin duyabileceği şekilde Sayın başbakan eşime “Sevgi Hanım Numan Bey’i ikna edin de bize gelsin” dedi. Konu bundan ibaret.
 
“BEKAROĞLU HAKKINDA BİR ŞEY SÖYLETMEM”
 
Mehmet Bekaroğlu benim kadim bir dostumdur. Benim hakkımda ne söylerse söylesin onun hakkında bir şey söylemeyeceğim bir şey de söyletmeyeceğim. Benimle çalışan arkadaşlarımı teker teker arayarak helallik aldım.
 
ALEX’TEN YANAYIM
 
Son meselede Alex’ten yanayım. Gittiğine çok üzüldüm. Futbolseverler onu izlemekten keyif alırlar ama Alex’in Türkiye’de Fenerbahçe’den başka bir takımda oynayacağını sanmıyorum. Aynı hatayı çok verimli olduğu bir dönemde Aurelio’yu göndererek yapmıştı.