Erdoğan:’Gidin ormanda yaşayın,şehirdeki halkı rahatsız etmeyin’

Erdoğan:’Gidin ormanda yaşayın,şehirdeki halkı rahatsız etmeyin’
18 Eylül 2013 18:25

Başbakan Erdoğan AKP’li ilçe belediye başkanları toplantısında konuştu.

Erdoğan’ın konuşmasından satır başları:

ODTÜ’DEKİ YOL PROTESTOSU

Bugün Ankara’da bir hastanenin açılışını yapmaya giderken yolda gördüğü “Yol istemiyoruz orman istiyoruz” diye bir pankart gördüğünü söyleyen Erdoğan, pankartı asan öğrencileri eleştirdi.

“Yaşadığımız Taksim olaylarını görüyorsunuz. Sadece Taksim’de kalıyor mu? Bugün bir pankart gördüm, “Yol istemiyoruz orman istiyoruz.”

Böyle bir pankart olabilir mi ya? Üniversite gençliği asıyor bu pankartı. Orman isteyenler için orman bol, ama şunu bilmiyor; yol medeniyettir, yolu olmayanın medeniyetten konuşabilmesi mümkün mü? Yol olmasa üniversiteye bile gidemezsin. Ormansa sizleri ormanlara gönderelim. Gidin ormanlarda yaşayın. Şehirlerdeki halkı rahatsız etmeyin.

İŞTE ERDOĞAN’I ÇILDIRTAN EYLEM

ERDOĞAN YİNE ‘VANDAL’ DEDİ

Şurada nefis alt geçit yapılmış o canım seramikleri vandallar kırmışlar. Onlar sökülüp yenisi takılabilir ama bunları bir süre milletin görmesi lazım. Bundan ibret alması lazım. Şunu anlamakta zorlanıyorum. Vatandaşımız ‘bunu acaba hangi vandallar yaptı’ diye soruyor mu? 30 Mart’ta bunun hesabını soracağım diyor mu? Bu önemli. Bunları anlatmamız lazım.

TAKSİM YAYALAŞTIRMA PROJESİ

Taksim Meydanı’nın bir etabı bitti. Ama diyorlar üstte geçit yok. daha önce orada yeşillik var mıydı? Daha önce orada araba egzozu kokusu vardı. Tamamen proje bitince çevresi halledilecek. Biz bunların tamamı ile plan ve proje içresinde devamını düşünen insanlarız. Bunlarda böyle bir düşünce yok ki. Sonunu bir bekle bakalım 90+ uzatmalar var. Daha oynayacağız. Yapmak zor olandır. yıkmak en kolay olandır.

Süt bembeyazdır. Zerre kadar bir pislik sütün içine düşerse o süt beyazlığını kaybeder. Siz yıllarca süt gibi temiz süt kadar beyaz eserler üretirsiniz. Bir kaç vandal çıkar o sütün beyazlığınının ortadan kalkmasına neden olur. Bir dikkatsizlik bile yılların emeğini alıp götürür. Biz buna izin vermeyeceğiz.