Erdoğan soruları cevapladı

Erdoğan soruları cevapladı
28 Eylül 2012 20:29

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan gündeme ilişkin soruları cevapladı.

Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nun 28 Şubat sürecinde Erbakan’a haksızlık edildi. O sürecin iyi takip edilmesi lazım sözlerine “Merhum Hocamız ile ilgili olarak adama sorarlar. Ey Kılıçdaroğlu sen bugüne kadar neredeydin. Acaba Erbakan Hocam hayatta olsa Kılıçdaroğlu aynı lafı söyleyebilecek miydi? Bunlan herzaman fikri ya da fiili olarak bu darbelerin içinde bulunmuştur” dedi .

 
 
İşte Erdoğan’ın konuşmasından satırbaşları:

 

“Süleyman Demirel, bizim istihbarat birimlerimiz Uganda’da olacak darbeyi önceden bildiriyordu ancak Türkiye konusunda bilgi vermiyordu.”

Türkiye’deki darbe girişimlerinin size bilgili gelmedi mi? sorusuna Erdoğan şu cevabı verdi;
 

“Ben potur şapkası hiç kullanmadım. Gidip gelme olaylarını hamdolsun ben yaşamadım. Şuandaki istihbarat teşkilatımız çalışması anlıktır. Haftalık günlük değil Anlık. Herhangi bir gelişme olduğu anda müsteşarım gerekli bildirimleri yapar.”

 
O zaman terör saldırıları nasıl gerçekleştiriliyor sorusuna Erdoğan; Dünyanın hiç bir yerinde terör saldırılarının tamamı önceden tespit edilemez. Öyle olsa Amerika’nın merkezinde kuleler vurulur muydu? cevabını verdi.
 
Erdoğan Kılıçdaroğlu’nun 28 Şubat sürecinde Erbakan’a haksızlık edildi. O sürecin iyi takip edilmesi lazım sözlerine; “Merhum Hocamız ile ilgili olarak adama sorarlar. Ey Kılıçdaroğlu sen bugüne kadar neredeydin. Acaba Erbakan Hocam hayatta olsa Kılıçdaroğlu aynı lafı söyleyebilecek miydi? Bunlan herzaman fikri ya da fiili olarak bu darbelerin içinde bulunmuştur” dedi.