Erdoğan ikinci ameliyata mı girdi?

Erdoğan ikinci ameliyata mı girdi?
10 Şubat 2012 22:34

Odatv sayfasında ilginç bir iddiaya yer verdi.

Odatv sayfasında ilginç bir iddiaya yer verdi.

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bu akşam saatlerinde ikinci bir ameliyata alındığını iddia eden Odatv’nin haberine göre Erdoğan kanser ve Koşuyolu Medipol Hastanesi’nde ameliyata alındı.

 

ACİL BİR AMELİYAT DEĞİL

Ancak Başbakanlığa yakın isimler Erdoğan’ın acil bir ameliyata girmediğini, planlanan küçük bir operasyon nedeniyle bir süre hastanede kaldığını aktardı.

 

Bu iddialara göreyse,  Koşuyolu Medipol Hastanesi’ne giden Erdoğan’ın vücudundan daha önceki ameliyatında takılan ve kanının temizlenmesine yardımcı olan bir cihaz çıkarıldı. Ameliyat bölgesindeki dikişleri alındı.

 

Müdahalenin ardından kısa bir süre daha hastanede kalan Erdoğan, daha sonra dinlenmek üzere Kısıklı’daki evine geçti.

 

RESMİ AÇIKLAMA YOK

 

Ancak habere dair de henüz resmi makamlardan bir açıklama gelmedi. Erdoğan’ın ilk ameliyatı da gizli tutulmuştu. Dolayısıyla Erdoğan’ın durumuna dair şüpheler henüz silinmedi.

 

Twitter’da gündeme oturdu

Başbakan’ın sağlık durumu twitter adlı sosyal paylaşım sitesinin de gündemine oturdu. Gazeteci Erhan Çelik, twiter’da gönderdiği mesajlarda “Kameralar Medipol’de boşuna bekliyor” diyerek, Başbakan’ın evinde dinlendiğini kesin olarak bildiğini yazdı.

 

İşte Çelik’in mesajları;

 

“Başbakan ameliyat oldu haberini ilk giren Bugün Gazetesi.. Haber geri çekildi. Yeniden yayınlanır mı, nasıl yayınlanır bakmak lazım..”

 

“Az önce verdiğim bilgi başbakanlıktan.. Onlar durumu yalanlıyor. Ama başbakanın rutin kontrol diye Medipol’e gittiği de teyidli bilgi.”

 

“Kameralar Medipol’de boşuna bekliyor. Gazeteciler bilerek oraya yönlendirilmiş. Başbakan başka bir sağlık merkezinde kontrolden geçmiş..”

“Başbakan hem hasta ziyareti hem de kontrol(?) için ismi verilmeyen bir sağlık merkezine gitti ve saat 22.15 de evine geri döndü..”

 

“Son bilgi: Başbakan Erdoğan 22.15 de evine giriş yaptı..”

İşte Odatv’deki o haber;

Odatv’nin edindiği ve henüz tam olarak doğrulatamadığı habere göre ikinci ameliyatın sebebi kanser.

İddiaya göre kanser yayıldı ve üçüncü ameliyat ihtimali de bulunuyor…

 

AMELİYAT GİZLİ TUTULUYOR

Edinilen bilgilere göre  yapılan ameliyat tıpkı ilk ameliyat gibi gizli tutuluyor. İlk ameliyattan sonra başbanlık şöyle bir açıklama yapmıştı:”Sayın Başbakanımız, 26 Kasım 2011 tarihinde, laparoskopik yöntemle, başarılı bir sindirim sistemi ameliyatı geçirmişlerdir.Ameliyat, Sayın Başbakanımızın programının müsait olması nedeniyle 26 Kasım tarihinde gerçekleşmiştir.Sayın Başbakanımızın sağlık durumu yerindedir. Doktorların gerekli gördüğü istirahatın ardından, Sayın Başbakanımız çalışmalarına başlayacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur”