Ensar Vakfı Yurt Müdürü’ne özel akademik kadro!

Ensar Vakfı Yurt Müdürü’ne özel akademik kadro!
10 Eylül 2021 07:57

Akademide torpil ve isme özel kadro iddialarının ardı arkası kesilmiyor. Balıkesir Üniversitesi, muhasebe ve vergi bölümüne “İktisat lisans mezunu, Liderlik ve Küresel Girişimcilik alanında tezli yüksek lisans” yapmış öğretim görevlisi alımı için ilan verdi. İlanda yer alan kriterlerin Balıkesir AKP il Yönetim Kurulu Üyesi ve Ensar Vakfı Yurdu Müdürü Hüseyin Murat Uysal’a uyduğu ortaya çıktı.

 

 

Sözcü’den Halil Ataş’ın haberine göre Balıkesir Üniversitesi öğretim görevlisi almak için ilan verdi. Adrese teslim akademik kadroda kişiye özel şartlar dikkat çekti.

 

 

İLANDA ‘KÜRESEL GİRİŞİMCİLİK’ ŞARTI DİKKAT ÇEKTİ

 

 

Balıkesir Üniversitesi Rektörlüğü, Bigadiç MYO’nun muhasebe ve vergi bölümüne “İktisat lisans mezunu olup Liderlik ve Küresel Girişimcilik alanında tezli yüksek lisans yapmış ve Yükseköğretim Kurumlarında ders verme tecrübesine sahip” öğretim görevlisi alımı ilanı verdi.

 

KRİTERLERE UYAN TEK İSİM KENDİSİ OLDU

 

 

Akademik personel alımı ilanına ALES puanı 59.86 ile başvuran Şeyma E., değerlendirmede elenirken, ALES puanı 59.63 ile başvuran Balıkesir AKP il Yönetim Kurulu Üyesi ve Ensar Vakfı Yurdu Müdürü Hüseyin Murat Uysal’ın kriterlere uyduğu ortaya çıktı.

 

 

O ALANDA YÜKSEK LİSANS YAPMIŞ

 

 

AKP’li yönetici Uysal’ın Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nde 2018-2020 yılında ‘Yüksek Lisans (Master) -Liderlik ve Küresel Girişimcilik’ alanında yüksel lisans yaptığı öğrenildi.

Bigadiç MYO’nun muhasebe ve vergi bölümüne öğretim görevlisi alımı sınavı 13 Eylül’de yapılacak.