”Enayi rolü oynayan sahtekar hainler”in tükürün suratlarına

”Enayi rolü oynayan sahtekar hainler”in tükürün suratlarına
1 Mayıs 2013 07:00

Piyasa ve çıkar sağlama sahtekarlığında bir kural vardır.

İBRAHİM ÖZDOĞAN H&H YORUM

O da ”Enayi avlamak için enayi rolü yapın,avınızdan daha aptal görünün” ilkesidir.

Hangi sektörde veya alanda olursa olsun tüm sahtekarlar, dolandırıcılar bu ilkeyi uygularlar; çarpacağı insanları,toplulukları önce saf ve aptal olduklarına inandırırlar sonra da en kahredici kazığı atarlar.

Örneğin, sahtekar dolandırıcı birisi, paralı veya tüccar bir adamı kazıklamak için önce yavaş yavaş artan miktarlarda kendisinden mal alır ve bunların bedelini vadesinden de önce öder.

Neden?

Çünkü, öncelikle bir itibar ve güven bırakma zorunluluğu vardır, karşı tarafa; can acıtıcı kazığı atmak için.

Sahtekar dolandırıcı, mal aldığı tüccara tam güven verdiğini anladığı anda, ana sermayeyi de götürecek şekilde yüklü miktarda vadeli mal alır hatta önemli ölçüde de borç para alarak bir daha görünmemek üzere ortadan kaybolur.

Sıfırı tüketen tüccar artık bir daha kendini mali olarak toparlamamak üzere mahvolmuştur.

Siyasette de bu “Enayi rolü oynama stratejisi” çıkarlarını devlet ve milletin çıkarlarından daha önemli gören siyasetçi veya liderler tarafından acımasızca uygulanmaktadır.

Bu alçak strateji malesef bugün “çözüm süreci” dedikleri “ihanet süreci”nde düşmanca uygulanmaktadır.

Bakınız, Kandil’in zehirli engerek yılanı Murat Karayılan,PKK’nın ülkeyi yönetim ortağı AKP hükümeti ve onun başı BOP Eşbaşkanı Recep Erdoğan ile vardıkları anlaşmayı geçenlerde yaptığı basın toplantısında açıkladığı halde “Akılsızlar heyeti” haince “Enayi rolü” oynayarak Türk Milleti’ni, geri zekaları ile uyutmaya çalışıyorlar.

Zehirli engerek yılanı Murat Karayılan ile BOP Eşbaşkanı ABD işbirlikçisi ve AKP-PKK yönetim koalisyonunun başı Recep Erdoğan arasında varılan anlaşma kısaca 4 maddeye dayanıyor ki, buzdağının görünmeyen kısmı denizlerin altındadır.

Kısaca ihanetin ta kendisi olan anlaşma maddeleri şunlar:

1-AKP-PKK anlaşma koşulları uygulanmadıkça PKK silah bırakmayacak.

2-Demokratik açılımla ilgili sözler yerine getirilecek ki, bunlar demokratik özerklik dedikleri federatif yapının oluşturulması, anadilde eğitim, merkezi yönetimin üzerinde olan savunma ve adalet dışında tüm yetkilerin seçilmiş bölge valileri ile yerel parlamentolara bırakılması.

3-İçinde süper seri katil Öcalan’ında bulunduğu genel bir af çıkarılması.

4-Eğer bu koşullar yerine getirilirse PKK silah bırakacaktır.

Nereden nereye!

2002 yılında AKP iktidar olduğunda terör sıfırlanmıştı ve cinayet örgütü PKK’ nın en küçük isteği bile yoktu.

Ama BOP’ un Türk ve Türklük karşıtı BOP Eşbaşkanı Recep Erdoğan, 11 yıl boyunca yaptığı tahrikçi konuşmalar ve milleti suni olarak 36 etnik gruba ayırma girişimleri ile gizlice PKK ile Oslo görüşmeleri neticesinde bugünkü merhaleye gelmiştir ki, bunun ağır hesabını çok da uzak olmayan bir zaman da “Yüce Divan”da verecektir.

Kendilerini görevli addeden uyanık ve sahtekar “Akılsızlar heyeti” tüm bu gerçeklere ve açıklanan anlaşma maddelerine rağmen gittikleri yerlerde “Enayi rolü” oynayarak milleti uyutup çarpmak için bölünme ile ilgili bir şey bilmediklerini söylüyorlar, utanmadan edepsizce.

Hele bu akılsızlar heyetinin içindeki bir kısım dinci ve din baronları ise “Masum rolü” ile yeminler ederek kendilerini protesto eden halkı inandırmaya çalışmaktadırlar.

Bu, milleti enayi yerine koyan “Akılsızlar heyeti”ne sormak lazım ki, madem ortada bir şey yok siz ne için barış olsun diye Anadolu’yu dolaşıyorsunuz?

Ve bu “Akılsızlar heyeti” nin utanmaz yüzlerine tükürerek “Türk Milleti’nin, sizin sı.tığınız akla ihtiyacı yok” demek gerekir.

Edepsiz, alçak ve hainlere layık olduğu tarzda yanıt verilmelidir.

Aksi halde yaptıkları çirkefliğin boyutunu her gün çoğaltırlar.

Çünkü para ve her türlü çıkar bu alçakların tanrılarıdır.


HERKESİ TÜRK VE TÜRK MİLLETİ DEMEYE ÇAĞIRALIM VE LİSANIMIZI BUNA ALIŞTIRALIM

AKP iktidarı ve onun başı, Türk ve Türklük karşıtı BOP Eşbaşkanı Recep Erdoğan sayesinde ülke de Türk, Türk Millet ve Türk’üm demek nerede ise büyük suçlar haline geldi.

Fiili olarak Türklüğü ilgilendiren bu sözcükleri kullanmak, AKP’ nin Türklük karşıtı politikalarından dolayı insanları oldukça korkutuyor.

Bunu nereden mi biliyorum?

Sosyal bir çevrede ve insanların içinde yaşıyorum.

Her gün gazeteleri ve en yeni yayınları okuyorum.

İnsanlarla konuşuyorum.

Tüm gözlemlerim, insanların ben bir Türküm demeye çok korktuklarıdır.

Çünkü Türkiye’de ben Kürt’ üm, ben Arnavut’um, ben Gürcü’ yüm vs. demek korku ve beyin yıkama yöntemleri ile demokratlık algısı, Türk’üm ve Türk Milleti demek ise ırkçılık, despotluk, faşistlik algısı haline getirildi, ABD’ nin ve onun işbirlikçisi BOP’un Eşbaşkanı Bay Erdoğan’ın “Psikolojik savaş” yöntemleri ile.

Öncelikle, oluşturulan bu aşağılık durumdan yurtseverler olarak kurtulmamız gerekir.

Bu nedenle, başta yazar-çizerlerimiz,gazetecilerimiz,aydınlarımız olmak üzere tüm Atatürkçü, milliyetçi-ulusalcı yurtseverlerimiz yazdıkları ve konuştuklarında Türk, Türk Milleti, Türklük sözcüklerini özellikle sık sık kullanmaları milletçe yaşamsal öneme sahiptir.

Diğer yandan “Türk’üm” diyen herkesin bu konuyu “Sosyal medya”da sıklıkla işlemesi bu yöndeki beyinsel etkinliklerimizi hızlandıracaktır.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni, ABD ve PKK işbirlikçisi, BOP Eşbaşkanı Recep Erdoğan’ın elinden kurtarmak için lüzumlu her alanda, zamanlarımızı zorlayarak yılmadan, usanmadan çalışmalıyız.

Unutulmasın ki bu alan çok etkilidir ve propagandanın temel mekanizması sürekli tekrarlara dayanır.

Birde, yeni doğan çocuklarımıza veya yakınlarımızın çocuklarına Türk ve Türklüğü anımsatan özbeöz Türkçe adlar koyalım, yüzyıllardır beyinlerimize yerleşmiş Arapça veya diğer ulusların adlarından uzak  kaçalım.

EDEPSİZLERİN ŞAHI! SEN KİM; DOĞU PERİNÇEK VE KAMER GENÇ KİM?

Hayalimde canlandırdığım,ileride olabilecek herhangi bir Doğu Perinçek ve Kamer Genç düşmanına şöyle yanıt verebilirim.

Senaryoyu kafamda şöyle yazdım:

Ey edepsizlerin şahı!

Sen çıkarlarını ilah edinmiş dipsiz bir çukursun.

Doğu Perinçek ve Kamer Genç ülkesinin ve Türk Milleti’nin çıkarlarını ön planda tutan yüksek karakterli vatan evlatlarıdır.

Sen Türk Milleti’nin, yetimin,yoksulun hakkını hamutu ile yutan, yakınlarına ve çevresine yutturan uslanmaz milli bir hırsızsın.

Doğu Perinçek ve Kamer Genç Türk Milleti’nin, yetimin, yoksulun haklarını, hırsızlardan alıp asli sahiplerine vermek için gece gündüz didinip çalışan dürüstlük abidesi şahsiyetlerdir.

Sen vatan topraklarını teröristlerle ittifak yapıp bölmeye uğraşan bir hainsin.

Doğu Perinçek ve Kamer Genç, senin ihanetine karşılık vatan toprakları ile Türk Milleti’nin birlik ve beraberliğini korumak için gece gündüz çalışan milli kahramanlardır.

Sen küresel çeteden açıkların nedeni ile çekindiğin için Tarihin en onurlu milleti olan Türk Milleti’ne mensubiyet için Türk’üm demekten korkan bir zavallısın.

Doğu Perinçek ve Kamer Genç göğüslerini gere gere ben Türk’üm diyen onur abideleridirler.

Sen öğleden önce söylediğin bir yalanı öğleden sonra başka bir yalana, bugün söylediğin bir yalanı yarın başka bir yalana, 1 ay önce söylediğin bir yalanı ertesi ay başka bir yalana, 1 yıl önce söylediğin yalanı ertesi yıl başka bir yalana çeviren ve nurdan arınmış suratında çok katlı maske taşıyan; duruma göre bu maskelerden birini kullanan yalancıların önderisin.

Doğu Perinçek ve Kamer Genç bugün söyledikleri sözlerini, 40 yıl sonra da yüksünmeden tekrar edebilen doğruluk,dürüstlük abidesi kişilerdir.

Sen kafası basmaz, yaşamında bir kitabı bile tam okumamış bir zır cahilsin.

Doğu Perinçek ve Kamer Genç, Türk Milleti’ne yararlı olabilmek için sürekli okuyan birer bilge ve ayaklı kütüphanedirler.

Herkes başını iki avucu arasına alıp derin derin düşünsün ki, bir milli kahraman olan Doğu Perinçek, en ağır hapishane koşullarında ve bir hücre hayatında sürekli okuyor, yazıyor ve Türk Milleti’ni aydınlatıp yönlendirmeye son hızla devam ediyor.

Sen boş bir kibir heykelisin ki, zaten kafası boş insanlar kibirli olurlar.

Doğu Perinçek ve Kamer Genç milleti ile fakir ve garibanlarla sürekli ilişki kurmuş olan alçakgönüllülük abideleridir.

Sen yönünü “Beyaz Saray”a dönmüş ve orayı “Kabe” gibi “Kıble” edinmiş, çıkarları için dinini imanını satan çokyüzlü(poliface) korkak bir döneksin.

Doğu Perinçek ve Kamer Genç “Beyaz Saray”ı ve emperyalist politikalarını eleştiren,onlara meydan okuyan mangal gibi yürekleri olan kahramanlardır.

Sen, “Beyaz Saray” sakininin kucağına oturup,sırtını sıvazlaması ve iltifatlarına nail olmak için çırpınıp ters takla atarak onun tarafından kabul edilme uğrunda dipsiz çukurlara yuvarlanmayı bile nimet kabul eden kişilik fukarası bir bedbahtsın.

Doğu Perinçek ve Kamer Genç ise senin, kucağına oturmayı nimet sandığın “Beyaz Saray” sakinine her zaman ve her zeminde kafa tutan, haddini bildirmeye uğraşan şahsiyetli halk önderleridirler.

Sen, emperyalistlerin emrindeki birisi olarak gerek yurt içinde gerekse yurt dışında Müslümanların toplu olarak katledilmelerine ulusal ve uluslararası teröristlerle işbirliği yaparak neden olan bir katilsin.

Doğu Perinçek ve Kamer Genç ise Müslümanların, emperyalistler ve onların emrindeki katil teröristler tarafından öldürülmelerine engel olan yüzde yüz milli merhametli yiğitlerdir.

Sen İslami değerleri, çıkar sağlamak için siyasetin emrinde kullanan,aslında dinle hiç ilgisi olmayan, dindarları Allah ile başörtüsünü, namazı, orucu vs. kullanarak aldatan sahtekar birisin.

Doğu Perinçek ve Kamer Genç, Allah’ın dinini siyaset dahil hiçbir çıkar ilişkisine alet etmeyen inançlara gerçekten saygılı kişiliklerdir.

Sen çok açık olarak işlediğin vatana ihanet suçlarından ve hırsızlılık-sahtekarlık,ihalelere fesat karıştırma suçlarından sicili bozulmuş olarak yargılanacaksın.

Doğu Perinçek ve Kamer Genç ise üzerlerinde hırsızlık-sahtekarlık, ihaleye fesat karıştırma gibi aşağılık işlerle sicillerinde nokta kadar siyah leke bulunmayan dürüstlük anıtlarıdırlar.

Ayrıca Doğu Perinçek, vatanın bağımsızlığını,toprak bütünlüğünü,milletin birlik ve beraberliğini korumaya çalıştığı için boynunda bir şeref madalyası olması gereken üstüne atılan “Ergenekon Terör Örgütü” ne üye yaftası ile yargılanan bir liderdir.

Ey zavallı!Hırsızlık,vatan hainliği nere,vatan savunması,kahramanlık nere.

Sen kim!Doğu Perinçek ve Kamer Genç kim?

Sen her ikisinin de ayakkabılarının üstündeki toz zerresi olamazsın.
Ey edepsizlerin şahı, Necip Fazıl’ın dediği dipsiz çukur sensin! İki yiğitle senin aranda daha yüzlerce fark var ama,şimdilik bu kadar yeter.


Yazarın Son Yazıları:
Türk ordusunu taammüden mahvetti
Tayyip Erdoğan’a karşı tüm muhalefet partileri ortak demokratik milli mücadele başlatmalıdır
Fetö teröristlerine af isteyen ya gafil ya hain ya da kaset korkusu olan şerefsizlerdir!