En kaliteli lezzetler güverte’de

En kaliteli lezzetler güverte’de
20 Ocak 2016 09:49

Bozcaada’ya giden tatilciler en çok da yemek yenilecek ve aynı zamanda da içki içilecek meyhane ve restoranlarını merak ediyorlar.

 

 

 

 

Tatilinize şarkılı, yemekli ve içkili bir akşam ile devam etmek istiyorsanız bu meyhanelerden ve restoranlardan bir tanesine karar vererek gecenizi orada geçirmeniz gerekiyor. Bu konuda sizlere önerebileceğimiz restoranlar arasında Güverte Restoran da yer alıyor. Bozcaada’da bulunan bu restoranı hem yemek yemek, hem de içki içmek için tercih etmeniz mümkün olmaktadır. Daha önce farklı kişiler tarafından işletilen Güverte Restoran, 2014 yılında yeni işletmecilerine kavuşarak yeni bir hizmet anlayışı ile misafirlerine ikramlar ve güzel bir gece yaşatmaktadır. Yerli ve yabancı turistlerin tercih etmekte olduğu Güverte Restoran’ı siz de gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

 

Bozcaada’da bulunan Güverte Restoran’ı mevki açısından size anlatmak istiyoruz. Bu restoran ve meyhane karışımı mekan Bozcaada’nın ünlü mahallerinden ve Bozcaada pansiyonları açısından yoğunlukta bulunan Rum Mahallesi’nde bulunuyor. Rum Mahallesi’nde muhteşem bir köşeyi kapmış olan Güverte Restoran tüm köşeye aslında farklı bir hava ve tarz katmış durumda. Genellikle Rum ailelerin yaşadığı bu mahallede Bozcaada otelleri de olduğundan dolayı otelinizden ya da pansiyonunuzdan çıktıktan sonra kısa bir mesafe yürüyerek bu restorana kolayca ulaşabilirsiniz. Deniz mahsullerinin rakının ve aynı zamanda da Bozcaada’nın vazgeçilmez içkisi olan şarabın tadını Güverte Restoran’da çıkarmamanız için hiçbir sebep yok.