En iyi balayı tatili

En iyi balayı tatili
2 Mart 2019 12:40

Balayı tatilleri çift olarak yapılan en önemli tatillerin başında gelmektedir. Bu nedenden ötürü tatilin iyi geçmesi hem düğün stresinden kurtulmaya hem de mutlu bir evliliğe başlangıç yapmaya yaramaktadır. Günümüzde otellerin balayı çiftleri için özel ve ayrıcalıklı turlarının bulunması, tatillerin unutulmaz olmasını adeta garantilemektedir.

 

 

Ülkemizde balayına gidilebilecek oldukça fazla tatil mekânı bulunmaktadır. Ancak tatillerin farklı kılınması için hem yurtdışı olarak görülen hem de uygun fiyat garantisi olan mekânların tercihi son yıllarda popüler hale gelmiştir. Sizler de balayı tatillerinizi unutulmaz ve farklı kılmak için Kıbrıs otellerini tercih ederek hayal ettiğinizden fazla imkânlar ile tatilinizi tamamlayabilirsiniz.

Özel Balayı Paketleri

Kıbrıs otellerinin balayı imkânları bir hayli fazladır. Tam pansiyon plus otellerde balayı çiftlerine özel paketler yer almaktadır. Paketlerin içerisinde; oda süslemeleri, odaya getirilen kahvaltı servisleri, ayrıcalıklı ikramlar, özel bornoz ve havlular gibi olanaklar bulunmaktadır. Bunların yanı sıra balayı çiftleri Kıbrıs otellerinde değişik aktiviteler ile eğlenceli vakit de geçirebilmektedir. Animasyon, farklı konserler ve tabii ki Casino Kıbrıs tatil paketlerinin tümü için sayılan avantajlardandır. Bahsi geçen avantajların tamamı, Kıbrıs denince akla gelen ilk otellerden biri olan Cratos Hotelde yer almaktadır. Üstelik hotelin erken rezervasyonlar oldukça uygun fiyatlar içeren balayı paketleri olduğu bilinmektedir. Bu sayede balayınızı önceden planlayarak kaliteyi uygun fiyatlar üzerinden satın alabilirsiniz.