Emsa Jeneratör, Kıtalararası İhracat Faaliyetleri İle 2020’nin En Çok İhracat Yapan Firmaları Arasında

Emsa Jeneratör, Kıtalararası İhracat Faaliyetleri İle 2020’nin En Çok İhracat Yapan Firmaları Arasında
2 Haziran 2021 16:11

Türkiye’nin sanayileşme sürecinde iki büyük üretim tesisinde uzman teknik kadrolarının gözetiminde üretilen jeneratör ve alternatörleri, yurt içi ve yurt dışı satışları ile katkıları olan Emsa Jeneratör, enerji sektöründeki yolculuğuna 1977 yılında başladı. 1982 yılında ilk jeneratör üretimini yapan firma, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’ndeki çevreci ve son teknoloji ile donatılmış  fabrikası ile kısa zamanda Türkiye’de jeneratör ve alternatör üretiminde adından söz edilen bir firma oldu. 1995-1998 yılları arasında İstanbul Sancaktepe’de açılan fabrika ile Emsa Jeneratör bölgenin taleplerine cevap verirken ilk ihracatını da burada yaptı.

 

 

Müşterilerine sağladığı enerji imlanları kadar mutluluk veren bir firma olma hedefiyle hareket eden Emsa Jeneratör, bu sebeple üretimden satışa ve satış sonrası destek hizmetlerine kadar ‘müşteri memnuniyetini’ esas alıyor, müşterilerinin her türlü geri bildirimine önem veriyor ve gelen tüm talepleri memnuniyete çevirme konusundaki kararlılığını sürdürüyor. Alanında kendini ispatlamış AR-GE grubu ile  küresel anlamda yüksek hacimli dizel motor taleplerine cevap verirken maliyetlerin artmasına da tedbir olarak özel projeler geliştiren Emsa Jeneratör, bu projelerle de her zaman müşterilerinin yanında olduğunu gösteriyor.

ALI_3566

 

Enerji sektöründeki yolculuğuna önce insan’ ilkesi ile yola çıkan Emsa Jeneratör, zaman içinde kurulan yeni fabrikalar, genişleyen kadrosu ve açıldığı yeni pazarlara rağmen ‘insan odaklı’ çalışma prensibi ile çizgisinden sapmadan yoluna devam ediyor. Çevre hassasiyeti ve müşteri memnuniyeti gibi konulara da büyük önem veren kuruluş, profesyonel üretim süreci ve sorunsuz teslimat gibi alanlarda da verdiği kaliteli hizmetler ile iç pazarda olduğu gibi dış pazarda da dinamiklerini koruyan bir şirket olmaya devam ediyor.

 

ALI_3688

Emsa Jeneratör’ün ürün grupları arasında; dizel jeneratörler, mobil jeneratörler, ışık kuleleri, müşterilerin taleplerine göre geliştirilen senkron sistemler, araç içi-araç altı jeneratör gibi özel çözümler ve portatif jeneratörler bulunuyor. Tüm ürün grupları ile müşterilerinin ihtiyacının tam olarak giderilmesini amaçlayan Emsa Jeneratör, satış öncesi yer tespiti, satış sonrası jeneratör sistemlerinin kullanılacağı alana taşınması ve kurulum gibi konularda da teknik ekipleri ile müşterilerine ihtiyaç duydukları anda hizmet veriyor.

 

IMG_6510

Dünyada 6 kıtada ve 102 ülkede satış çalışmaları olan Emsa Jeneratör hem bayilik ağları hem de yaptığı ihracatlarla küresel kesintisiz enerji pazarında faaliyetlerini başarı ile sürdürüyor.

 

ALI_3713

ISO 9001 Kalite Sertifikası’nın yanında CE gibi üretim yaparken çevreye zarar verilmediğini gösteren belgelere de sahip olan firma,  fabrikalarındaki üretim aşamalarında çevre kirliliğini önlemek için gerekli tedbirleri uygulayarak, ilkim krizinin tırmandığı son yıllarda çevre duyarlılığı ile de ülkemizdeki bir çok firmaya örnek oluyor.

 

ALI_3746

Temel hedefleri arasında küresel bir firma olarak faaliyetlerine devam etmek olan Emsa Jeneratör, Elektrik ve Elektronik İhracatçılar Birliği’nin düzenlediği ve içerisinde 2020 yılında Türkiye’den dünyaya en çok ihracat yapan firmaların bulunduğu onur listesinde yer alıyor. Dünyada ve Türkiye’de artan jeneratör ve alternatör taleplerine cevap vermek için üretim aşamalarında gelişen teknolojiyi sürekli takip eden firma, küresel pazardaki hedeflerine ulaşmak için de faaliyet planlarını güncel tutmaya önem veriyor.