Emperyalistlere ve işbirlikçilerine darbe gene bu topraklarda vurulacak

Emperyalistlere ve işbirlikçilerine darbe gene bu topraklarda vurulacak
19 Kasım 2012 09:18

Emperyalistler, “evrensel çıkar”ları uğruna, işbirlikçileri siyasi kadrolarını kullanarak, dünyanın dört bir yanında savaşlar çıkartırlar.


Baki KARAKOL H&H YORUM

O savaşlarda, insanlar ekin gibi biçilip toprağa düşerler!.. Yaralanıp sakat kalırlar!..
 
Hele çocuklar!.. Dayanamam, içim parçalanır! Bir şey yapamamanın, insanlık ayıbının önüne geçememenin ağır ezikliği ile kendimle savaşırım!
….
 
İnsanlar hala savunmasız! Yani örgütsüz!  
 
İnsanlar hala emperyalizme, emperyalistlere, emperyalistlerin yerli işbirlikçilerine karşı tek yumruk olmamışlar!  
 
İnsanlar hala emperyalizmi, emperyalistleri, emperyalist işbirlikçilerini yenip dize getirememişler!
 
İnsanlar hala, emperyalizmin, emperyalistlerin ve onların işbirlikçilerinin “zulmünden” kendilerini ve insanlığı kurtaramamışlar!
 
Ama… Bu böyle gitmeyecek! Dünyanın her yanında “insanlık çiçekleri” açacak!   
 
Savaşın en kutsalı, inanılarak yapılandır!
….
 
İnanılarak yapılan savaşlarda, barış vardır, sevgi, vardır, kardeşlik vardır, hak-hukuk- adalet vardır, aydınlık gelecek vardır, insanlık vardır, insanca yaşamak vardır!..
 
Tanıklık ettiğimiz savaşlarda ise… Emperyalist çıkarlar vardır, daha iyi emperyalist işbirlikçisi olma yarışı, kavgası vardır!.. Bu savaşlarda kan, zulüm, gözyaşı, yalan dolan vardır!
….
 
Emperyalistler, yerel işbirlikçileriyle birlikte, kimi “kadrolu elaman”larını “savaş durduran” rollerinde oynatırlar.
 
Amaç… İnsanları kandırmak!
 
Sahip oldukları iletişim ve propaganda araçlarıyla “bunda” başarılı da olurlar!
….
 
İsrail, emperyalistler tarafından, Müslüman dünyasının böğrüne “saplatılmış” bir “uydu devlet”tir!
 
Kandırılan Filistin halkının oylarıyla yönetime gelen Hamas… Müslüman ülkelerinin tamamında yönetimde bulunan siyasi kadrolar… Müslüman Kardeşler, El Kaide, Hizbullah örgütleri… Ve…  Ne acıdır ki, Atatürk Türkiyesi'nde son on yıldan beri işbaşında olan AKP iktidarı… Emperyalistlerin birer en sadık yerel işbirlikçileridirler!
 
Hepsi de… İsrail saldırılarının durması ve son bulması için “dikkatleri” emperyalist ABD'ye çekti, “umudu” emperyalist ABD'ye bağladı!
 
Bir anlamda… Görevlerini yaptılar!.. Yapıyorlar!.. Yapacaklar!..
 
Evet evet… “Uydu devlet İsrail” bile “dikkatleri” emperyalist ABD'ye çekti, “umudu” emperyalist ABD'ye bağladı!
 
Emperyalizmin vitrindeki şimdiki siyasi görüntüsü ve sözcüsü emperyalist ABD Başkanı Barack Hussein Obama, ülkesindeki “emperyalist karargah”tan gelen “talimat” ve “yönlendirme” doğrultusunda, yerel işbirlikçileri harekete geçirdi!..
 
Sonuç… Emperyalist karargahtan gelen “talimat” ve “yönlendirme” doğrultusunda olacak!..
 
Siz bakmayın Başbakan'ın, Kahire Üniversitesi'nde (17 Kasım 2012 Cumartesi), “Herkes bilsin ki, er ya da geç bugün ya da yarın Gazze'de insanlık dışı eylemlerle hayatını kaybeden o masum yavrucakların hesabı mutlaka, ama mutlaka sorulacaktır” demesine!
 
Başbakan'dan çok, bu söylemdeki “özlem”in, “istem”in gerçekleşmesini isterim. Emperyalizme ve emperyalistlere indirilecek her “darbenin balyozu” olmayı ne çok arzularım! Ama… İsrail'in, masum Gazze halkına yönelik saldırılarının durmasını “dünyadaki egemen güçlerin takınacakları tavır”a bağlayan “egemen güçlerin işbirlikçisi” ve sözleriyle eylemleri hep çelişken Başbakan'a, inanmam, güvenmem beklenilmesin!
….  
 
Başbakan'ın,”egemen güçler” dediği, “emperyalistler”!
 
Emperyalistlerin, Türkiye'ye ve bölgeye yönelik çıkarları gereği ürettikleri bir “ürün” ve o “ürün”ün başına oturttukları bir “işbirlikçi”leri var. O ürün “PKK terör örgütü”dür, o işbirlikçileri de “Abdullah Öcalan”dır.
 
Emperyalistler, siyasi vitrinleri ABD yönetimleri tarafından, ürünleri PKK terör örgütüyle birlikte işbirlikçileri Abdullah Öcalan'ı hep koruyup kollamışlardır!
 
Kabul edilmelidir ki… Türkiye'yi, “Sevr'e götürme” amaç ve siyasaları doğrultusunda kullandıkları, toz kondurmadıkları PKK terör örgütünün “silahsız eylem”lerinden “açlık grevleri”ni, işbirlikçileri ve İmralı'da krallar gibi yaşamasını sağladıkları Abdullah Öcalan'ı devreye sokarak bitiren gene emperyalistlerdir!
 
Emperyalistler, işbirlikçileri AKP iktidarının, PKK terör eylerinden ötürü, dışta, özellikle içte “zor durum”da kaldığını, Sevr'e açılan kapının kilidinin de kırılacağını “net” gördüler! Ayaklarını gazdan çektiler!
 
Emperyalistler, ayaklarını gazdan çekmekle, işbirlikçileri Öcalan'ı “Açlık grevlerini bitirin” diye konuşturarak, diğer işbirlikçileri AKP iktidarını ve “hitap ustası” Başbakan'ı rahatlattılar!
 
Görün bakın… Konuştukça mangalda kül bırakmayan Başbakan, “Mısır gezisi”nden dönsün… Abdullah Öcalan'ın çağrısıyla biten “açlık grevleri”ni tepe tepe kullanacak! Sevr'in kapısındaki kilidi kıracak, kapıyı araladıktan sonra ardına kadar açacak “sivil anayasa”yı(!) gündeme oturtacak! Yeni anayasayı, hileli yollarla Kamutay (Meclis) Genel Kurulu'ndan geçmesini sağlayacak! Katkılarını yadsıyamayacağı anamuhalefet ve muhalefet partilerinin beceriksizliğinden yararlanarak, yeni anayasayı halkoyuna götürecek, halka kabul ettirmeye çırpınacak!..
 
Ana gövdeyi “Atatürkçüler”in oluşturacağı “antiemperyalist cephe” bu defa tek yumruk olacak, Türkiye'yi ve Türkleri parçalayacak Sevr'i ikinci kere yırtıp atacak!.. Emperyalistler ve işbirlikçileri “bunu” böyle bilsinler!..
 
Ve…  
 
Aşılıyız…  
 
Emperyalizme, emperyalistlere, emperyalist işbirlikçilerine darbe, gene bu topraklarda vurulacak!..  
 
Ne mutlu!.. Atam… Seninle gurur duyuyorum, gurur duyuyoruz!..
 
[email protected]


Yazarın Son Yazıları:
Molla Kasım
Başbakan diyor ama lafla 'sağlıklı millet inşa edilmez'
Birand, hastalığın mı, ihmalin mi, gündemin mi kurbanı?