Emek Sineması'nı da 'sosyal dokuyu restore etmek lazım' diyenler yıktı

Emek Sineması'nı da 'sosyal dokuyu restore etmek lazım' diyenler yıktı
26 Mayıs 2013 11:43

AKP Kocaeli İl Başkanlığı 61. Danışma Meclisi toplantısına katılan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Türkiye’de siyasi ve ekonomik restorasyonu önemli bir yere getirildiğinin şimdi de sosyal dokunun restore edilmesi gerektiğini söyledi.

İzmit Antik Kapı Restaurantta yapılan AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı 61. Danışma Meclisi toplantısına Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, AKP Milletvekili Zeki Aygün, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İlçe belediye başkanları, AKP’li mahalle temsilcileri ile partililer katıldı.

Türkiye’nin ayağındaki son pranganın çözülmesi gerektiğini söyleyen Bakan Nihat Ergün konuşmasına söyle devam etti:

“Türkiye’de şimdi son bir mesele kaldı. Sosyal restarasyon. Siyasi, ekonomik restarasyonu önemli bir yere getirdik. Şimdi sosyal dokunun restore edilmesi lazım. Türkiye’de hiç kimsenin ne devlet tarafından ne de başkaları tarafından etnik veya dini kimliği nedeniyle rencide olmadığı ve herkesin devlet ile millete güçlü bir şekilde sahip çıktığı bir Türkiye inşaa etmektir. Türkiye’nin ayağındaki son pranga, teröre dönüşmüş olan ve uluslararasılaşmış olan bu son prangayı çözüp 2023’ün güçlü Türkiyesini hem siyaseti, hem ekonomisi ve hem de sosyal dokusu güçlendirilmiş olarak 2023’e doğru hazırlamaktır. İçinden geçtiğimiz süreç böyle bir süreçtir.Bunun da tabiki tartışmalarını yapacak muhalefet.” diye konuştu.