Elimizin tersiyle iteriz

Elimizin tersiyle iteriz
24 Şubat 2013 19:18

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, ırkçı milliyetçiliği ellerinin tersiyle iteceklerini belirterek, “Öyle yok kafatasçılık. Bu memlekette Türk var, Kürt var, Laz var, Çerkez var, Arnavut var. O bakımdan biz vatan, bayrak, devlet ve üretkenlik milliyetçiliği diyeceğiz” dedi.

AKP Trabzon İl Başkanlığı Yerel Yönetimler Danışma Meclisi Toplantısı’na Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın yanı sıra AKP Trabzon Milletvekilleri Aydın Bıyıklıoğlu, Safiye Seymenoğlu, Ankara Milletvekili Cevdet Erdöl, Rize Milletvekili Nusret Bayraktar, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, parti yöneticileri ile partililer katıldı.

Toplantıda yaptığı konuşmada hükümetin icraatlarını anlatan Bakan Bayraktar, son günlerde Başbakan Recep tayyip Eroğan’ın milliyetçilikle ilgili sözlerine destek verdi. Irkçı milliyetçiliği ellerinin tersiyle iteceklerini kaydeden Bayraktar, “Öyle yok kafatasçılık. Bu memlekette Türk var, Kürt var, Laz var, Çerkez var, Arnavut var. O bakımdan biz vatan, bayrak, devlet ve üretkenlik milliyetçiliği diyeceğiz. Ülkemizi lider ülke yapmak için uğraşacağız” diye konuştu