Elazığ’da engellilere akülü sandalyeleri dağıtıldı

Elazığ’da engellilere akülü sandalyeleri dağıtıldı
16 Ağustos 2013 15:50

Elazığ’da, 3 Aralık 2012 Dünya Engelliler Gününde başlatılan, 101 Akülü Sandalye Kampanyasıında hedeflenen rakama ulaşıldı ve alınan ilk akülü sandalyeler engellilere dağıtıldı.

 

 

Türkiye Omurilik Felçliler Derneği tarafından düzenlenen, 101 Akülü Sandalye Kampanyasıında alınan ilk 10 akülü sandalye Valilik önünde düzenlenen törenle engellilere dağıtıldı. Derneği Başkanı Ömer Çöteli, sembolik olarak 10 akülü sandalyeyi engelli kardeşlerine dağıtacaklarını belirtirek,” Sayın Valimiz Muammer Erol beyefendi, Elazığ’da görev yaptığı 4 buçuk yıl boyunca engelli platformuna sürekli destek olmuştur. Kendisine teşekkür ediyor ve tüm engelliler adına hakkınız helal edin diyorum. O da bize hakkını helal etsin. Konya Valiliği’ne atandı. Yeni görevinde kendisine başarılar diliyorum” dedi.
Vali Muammer Erol ise, bundan böyle Elazığ’lıların Konya’da bir kardeşleri olduğunu söyleyerek, Allah hepinizden razı olsun. Benim hiçbir hakkım yok hiç kimsede. Ama siz helal edin. Allah razı olsundedi. Konuşmalardan sonra kamyanya ile alınan ilk 10 akülü sandalye engellilere dağıtıldı. Akülü sandalyesine kavuşan 12 yaşındaki engelli Merve Sis, akülü sandalyeye sahip olduğu için çok mutlu olduğunu kaydederek, Her yere gidip daha çok eğlenebilirim artık. Dünyalar kadar teşekkür ediyorumdiye konuştu.