Ekonomist Selçuk Geçer’den ‘Borsa’ tepkisi!

Ekonomist Selçuk Geçer’den ‘Borsa’ tepkisi!
13 Şubat 2023 13:51

Ekonomist Selçuk Geçer, depremin 3. gününde Borsa’daki işlemlerin durdurulmasına yönelik dikkat çeken açıklama yaptı. Geçer, “İçeriden net bilgi” dedi.

 

 

Kahramanmaraş ve 10 ilde gerçekleşen iki büyük depremin ardından dün Borsa İstanbul’da işlemler 5 gün süreyle durdurulmuştu. Depremin 3. gününde alınan karar geç olması nedeniyle eleştirilirken, ekonomist Selçuk Geçer’den dikkat çeken açıklamalar geldi.

“Borsa’da son iki senedir oynanan oyunları tek tek ifşa ettirtmeyin” diyen Geçer, “İçeriden NET bilgidir. Bu haftaki Borsa işlemlerini iptal ettirmeye çalışanlar depremzedeler DEĞİL terse düşmüş bazı büyük ve günlük BORSA OYUNCULARIDIR. Bu uyanıklar para kazansaydı GIKLARINI BİLE ÇIKARMAZDI !!! İĞRENÇ olansa depremzedeyi kullanmalarıdır” ifadelerini kullandı.

 

 

Geçer’in açıklamaları şu şekilde:

 

 

“Burda yazıp ağlayıp duranlara sorun deprem bölgesini bile görmemiştir. Borsada kazanırken iyi kaybedince ağla. O zaman 2 senedir yapılan tüm karlı işlemlerde iptal edilsin var mısınız?

Birkaç borsa rantçısı depremzedeyi kullanıp, işlem iptal ettirip, zararını kurtarmaya çalışıyor. Neymiş efendim depremzede borsada çok zarar etmiş. Ne zaman işlem açmış da zarar etmiş. Millet soğukta aç sebil donuyo sen paranın derdindesin…

Ben de mağdur oldum… Ya borsanın 2 senedir yaptığı büyük karları bana da verin,,, yada son iki senenin tüm karlı işlemlerini de kapsayan borsa seanslarını iptal edin!!!! Öyle iki gün zarar edince iptal edin demekle olmaz. 2 yıl iptal olsun!!!

İçeriden net bilgidir. Bu haftaki borsa işlemlerini iptal ettirmeye çalışanlar depremzedeler değil terse düşmüş bazı büyük ve günlük borsa oyuncularıdır. Bu uyanıklar para kazansaydı gıklarını bile çıkarmazdı!!! İğrenç olansa depremzedeyi kullanmalarıdır.

Borsada özelikle son iki senedir oynanan oyunları tek tek ifşa ettirtmeyin bana!!!! Susun oturun… Açtırtmayın kutuyu…

Peki siz istediniz…

SASA HEKTAŞ son 2 senenin tüm tahtaları incelensin.

30 içindeki kağıtlarla piyasa yukarı çekilip nasıl küçük yatırımcıya gel gel yapıldı. Bu operasyonda kimler vardı. İncelensin.

Sığ kağıtlar üzerinden ne tür işler yapıldı incelensin.

20 aralık dolar operasyonunda parayı götürenlerle borsada son 2 iki yıldır vurgunu yapan kişiler aynı mı incelensin.

Borsada ki robotlar incelensin.

Tepeden lobi faaliyetleri ile kim nerede nasıl pozisyon almış incelensin.”