Ekonomik kriz ve tüm krizlerin nedeni devlet kurumlarına yuvalanmış FETÖ gibi bir terör örgütüdür

Ekonomik kriz ve tüm krizlerin nedeni devlet kurumlarına yuvalanmış FETÖ gibi bir terör örgütüdür
18 Nisan 2018 17:16

Bu terör örgütünün sadece adı konulmamıştır ama fiilen icraat halindedir.

 

 

 

Dr. İbrahim ÖZDOĞAN H&H YORUM

 

 

Adı, FETÖ adına çok benzemektedir ama biz şimdilik fincancı katırlarını ürkütmemek için bu terör örgütünün ilk harfinin yerine yıldız işareti koyarak *ETÖ diyelim.

 

FETÖ terör örgütü uzun yıllardır çeşitli yöntemlerle milyonlarca yoksul halkımızın kanını emip parasını yerken, teröristbaşı Fethullah’ın ifadeleriyle katakulliler yaparak emniyete, adliyeye, askeriyeye ve devlet kurumlarının her tarafına sızıyorlardı.

 

Günün birinde FETÖ, AKP iktidarının zülfiyarine dokunup 17/25 Aralık hırsızlıklarını devleti tamamen kontrollerine almak için deşifre edince ta inlerine kadar girilerek bitirilmek amaçlandı ama bunlar hücresel bazda her kuruma öyle sızmışlar ki, bugüne kadar bitirilemedi.

 

AKP iktidarının desteği ile FETÖ terör örgütü daha da katmerleşti, güçlendi.

 

FETÖ terör örgütü tüm kurumları kontrol altına aldı.

 

TÜRK ordusunun şerefli subaylarını FETÖCÜ yargıçlar vasıtasıyla kodeslere tıkadı.

 

Sadece subaylar değil, aydınları, gazetecileri, kendine dokunan herkesi içeriye tıkadı.

 

Üniversite sınavı ve KPSS sorularını uzun yıllardan beri beyinlerinden esir alınmışmüritlerine verilerek her tarafı ele geçirdiler.

 

Askeri okul sınav sorularını bile kiralık beyinli müritlerine yıllarca vererek buralarda da egemenliklerin sağladılar.

 

Sonra 17/25 Aralık 2013 hırsızlık yolsuzluk vakalarını AKP iktidarının başına ve etrafındaki güruhuna dayanınca kartlar değişti.

 

İktidarın başı kişsel korkusunu görünce FETÖ’nün inlerine kadar gireceğiz diyerek yeni bir yol açılmasına neden oldu.

 

O zamana kadar devletin yapısını, işlevini elinde tutan FETÖ terör örgütü yerine aynı gayrimeşru işleri yapacak adı konulmamış bir terör örgütü peyda oldu ki, bunun adına yukarıda açıkladığımız gibi *ETÖ terör örgütü adını verdik.

 

Artık *ETÖterör örgütü FETÖ terör örgütünden öğrendikleriyla hem yoksul milletimizi her alanda soyup soğana çeviriyor, hem de Atatürk’ün kuduğu Cumhuriyet düzenini pervasızca darmadağın etmeye başlıyordu ve tüm hızıyla da devam ediyor.

 

*ETÖ terör örgütü her yoldan yoksul halkımızı ekonomik terörle soyup soğana çevirerek bugün itibariyle dış borç 650 milyar dolar olmak üzere 1 Trilyon dolarlık borca milletimizi gömdüler ve bugün her şeyi sattıktan sonra artık ormanlarınızı da satarak geçinilmeye çalışılan bir ekonomik krizin azap verici sıkıntısı içerisindeyiz.

 

Devlet düzenimizi Atatürk ilkeve devrimlerine-Anayasamız gereği bunlara asla dokunulamaz-aykırı olarak alabora ederek, 7.Yüzyıl ilkel Arap düşüncesine göre bu *ETÖ terör örgütünün elemanları tanzim ettiler.

 

Bu terör örgütünün elemanları, iktidar yetkililerinin haberi olsun veya olmasın, durumdan vazife çıkararak okullarımızı bilimsel eğitimden soyutlayarak Arap masallarının okutulduğu miskin yuvaları haline getirdiler.

 

*ETÖ terör örgütü artık halkı hiç takmadan doğrudan AKP’ye üye olanları hakim-savcı olarak atamaya başladılar.

 

Devlet kurumlarına alınan tüm görevliler, başta öğretmenler olmak üzere mülakat sistemini uygulayarak kendi partililerini aldılar ve bunu son hızla sistemli hale getirdiler.

 

Aslında bu makalemle geleceğe bir not düşmek istiyorum.

 

Yoksa *ERÖR terör örgütünün devlet kurumları ve ekonomik cürümleri 12 ciltlik bir ansiklopediye bile sığmaz ve gelecekte yargılamalar başladığı zaman tüm *ETÖ terör örgütü üyelerinin suç dosyaları elbette milyonlarca sayfadan oluşacaktır.

 

Elbette *ETÖ terör örgütünün kaosa soktuğu Atatürkçü Cumhuriyet yönetimi aynen yerlerine iade edilecektir ve bu günlük bir uygulama ile yerine getirilecektir.

 

Benim asıl üzerinde durmak istediğim iki konu var.

 

Bunlardan biri hırsızlık ekonomisine dayalı 1 Trilyonluk borcu nasıl ödeyeceğimiz konusu, bir diğeri de Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin yapısına *ETÖ terör örgütünün soktuğu elemanların nasıl tasfiye edileceği.

 

Bunun örneği Atatürkçü yurtsever, siyasetçilerin, devletadamlarının, yöneticilerin önünde hazır.

 

Borçlarımızın yükü AKP döneminde gayrimeşru bir şekilde zenginleşen her alandaki-ticari, sanayi, bürokrasi, dernekçili vs. sektörleri-yandaşların mallarına mülklerine el konulması ve müesseselerine kayyum atanması yoluyla.Çünkü bu haramzadelerin edindikleri kazançlar 80 milyon insanımızın hakkıdır ki, bugünkü AKP hükümeti de çok haklı olarak FETÖ terör örgütü mensuplarına bunu çok haklı oarak uygulamıştır.

 

Hasız yere devlet kurumlarına alınan *ETÖ terör örgütü mensupları görevlerinden el çektirilerek suçlu olanlar da yargılanmalıdır, tıpkı AKP’nin çok haklı olarak FETÖ terör örgütü üyelerine yaptığı uygulama gibi

 

Atatürk ilke ve devrimlerine aykırı eğitim-öğretim yaptıran tüm yandaş özel okullar anaokulları kapatılmalıdır, tıpkı AKP’nin çok haklı olarak FETÖ okullarına yaptığı gibi.

 

Tüm okullara ve bilhassa askeri okullara Arap masalları soruları sorularak alınan öğrenciler için gerekli işlem yapılmalıdır.

 

Kısaca AKP yandaşlığı ile devletin tüm kurumlarına yerleştirilmiş olanların hepsi işten el çektirilerek yerlerine çağdaş, yenilikçi, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, Türklüğü baştacı etmiş, hurafeye tavır koyup bilimsellikten ayrılmayan elemanlar yerleştirilmelidir.

 

Kısacası *ETÖ terör örgütünün inlerine kadar girilmelidir, tıpkı çok haklı olarak AKP’nin FETÖ terör örgütünün inlerine girmesi gibi.

 

Ve, bir daha da devrimler karşısında hiçbir cemaata ve dinsel yapıya asla ödün verilmemelidir, çünkü devrimler kısa ama karşıdevrimler uzun sürer.

 

Unutmayalım, bin yıl sürse bile karşıdevrimlere ve mensuplarına karşı mücadele içinde olunmalıdır.

 

Unutulmamalıdır ki, dinciliğin ürettiği dogmalar-hurafeler virüs gibidir, anında müdahale edilmediği taktirde hemen yayılır.

 

24 HAZİRAN KURTULUŞ GÜNÜMÜZ OLMALIDIR

 

Nihayet ahbapçavuşlar oynadıkları danışıklı dövüş sonucu erken seçime karar verdiler.

 

O kadar sıkışmışlar ki, 24 Haziran’ın bile onlar için çok geç bir tarih olduğu belli.

 

Muhalefetin aklı başında olarak çok iyi değerlendirme yapması, aşırı derecede dikkatli olması, cumhurbaşkanı ve milletvekili adaylarını hislere kapılmadan çok dikkatli seçmeleri gerekmektedir.

 

Oy hırsızlığı üzerinde yine duruyorum ve bu adamların en çok güvendikleri seçim kazanma sistemidir onlar için.

 

Muhalefet cumhurbaşkanlığını kazanmadığı an bittiğimiz andır, artık otur ağla ve de donunu bağla, deriz o zaman.

 

Tüm yurtseverler seçmeni her alanda uyarmalıdır.

 

Devasa sorunlarımızı bıkmadan herkese anlatmalıdır.

 

Şimdilik acele olarak bu konudaki düşüncelerim bunlardır.

 

Türk milletine Tanrı’dan kurtuluş diliyorum.

 

 

Dr. İbrahim ÖZDOĞAN Twitter

 

 

 

 


Yazarın Son Yazıları:
Türk ordusunu taammüden mahvetti
Tayyip Erdoğan’a karşı tüm muhalefet partileri ortak demokratik milli mücadele başlatmalıdır
Fetö teröristlerine af isteyen ya gafil ya hain ya da kaset korkusu olan şerefsizlerdir!