Ege Cansen’in içindeki pislik…

Ege Cansen’in içindeki pislik…
28 Ocak 2019 18:22

Hafta sonu Ege Cansen denilen bir pislik taşıyıcısı adamın Sözcü gazetesinde yazdığı yazıyı okuduğumda cinlerim tepeme çıktı.

 

 

 

Dr. Semih DİKKATLİ H&H YORUM

 
Özetle şunları yazmış; “sokak hayvanları ile ilgili yıllardır bir çözüm bulunamadığı için bu hayvanlar hızla artmış, hayvanperestler bu hayvanlar için iğrenç kartonları kapılar önüne koymuş, yağlı yemekler bırakmış buralara, bir de bu hayvanlar her yerlere boklarını yapmış ve halk da buna tedricen alışmış. Bu bir sağlık sorunuymuş, bu pisliklerden kurtulunması için bu hayvanların katledilmesi gerekliymiş.”

 
Ege Cansen cahili, sana bulaşıcı hastalıklar hakkında bir bilgi vereyim:

 
Hayvanların insanlara bulaşan hastalık sayısı çok azdır. Oysa insanlardan insanlara binlerce hastalık bulaşır. Mesela benim çocuğum için sen, bir sokak hayvanından binlerce kere daha pis ve tehlikelisin. Senin benim çocuğuma hastalık bulaştırma ihtimalin sokakta yaşayan canlardan binlerce kez fazla… İşe bu açıdan bakarsak, sizin varlığınız bizler için daha büyük bir tehlikedir ve yine bu açıdan siz daha pisliksiniz.

 
Ayrıca düşünsel olarak da tam bir faşistsiniz. Sizin mantığınızla, çoğunluk için tehlikeli bulunan herkes katledilmelidir. Hitlerden tek farkınız, sizin bir gazetede yazıyor olmanız. Hitlerin yetkileri elinizde olsa siz, kafanıza uymayan herkesi toplama kamplarına yollar, orada zehirlersiniz eminim.

 
Şimdi, boğaz ve barsak floranızda yer alan iğrenç bakterileriniz, her gün kanalizasyona giden ve toprağa giden boklarınızla, tükettiğiniz doğal kaynaklarlaönce kendinizi itlaf ediniz, sonrasını biz hallederiz.

 
Bizler yıllardır sokak hayvanlarıyla ilgili sorunların olduğu, bunun için yasal düzenlemeler gerektiği hakkında mücadele ederken bu konuları konuşmayan biri hemen çözümü o canları itlaf etmekte bulmuş… Güya aydın, güya gazeteci… Hadi oradan, hadi oradan…

 

Dr. Semih DİKKATLİ Twitter

 

 

 

 


Yazarın Son Yazıları:
İçimdeki çocuğun bayramı
Herkes birine zorba…
Kara Kutu… Hadi yüzleşelim…